Αποφευγει το σεξ

17.12.2014
Ολα πανε καλα μεχρι το σημειο που παω να του βγαλω το παντελονι. Τοτε μου λεει κατι του τυπου "δεν ειμαι στα καλα μου σημερα".

Γεια σας. Το προβλημα μου Ειναι λιγο περιεργο. Συνηθως σε καθε σχεση, το αγορι ειναι αυτο που θελει σεξ πιο συχνα απο το κοριτσι. Στην δικη μου σχεση τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Το αγορι μου ειναι 18 χρονων και δεν ειχε ποτε σοβαρη σχεση με κοπελα. Παρολα αυτα δεν ειναι παρθενος. Εγω απο την αλλη ειμαι 17 και το αγορι μου ειναι ο πρωτος μου. Ειμαστε μαζι περιπου 6 μηνες και εχω γνωρισει και την οικογενεια του και ειναι σοβαρος μαζι μου. Το προβλημα μου ειναι πως νοιωθω πως ειναι διστακτικος να κανει σεξ μαζι μου. Οποτε ξεκιναει να γινεται φαση ολα πανε καλα μεχρι το σημειο που παω να του βγαλω το παντελονι. Τοτε μου λεει κατι του τυπου "δεν ειμαι στα καλα μου σημερα". Το αστειο ειναι πως αυτος ξεκιναει ολη την φαση αλλα μολις προχωραμε λιγο σταματαει. Σαν να βγαινει απο την μπριζα, η σαν κατι να τον εχει πειραξει. Νοιωθω πολυ ασχημα γιατι δεν ξερω τι να κανω. Μου εχει πει πως δεν φταιω σε τιποτα αλλα πλεον δεν ικανοποιουμαι απο την σεξουαλικη μας σχεση. Πρεπει να του μιλησω; Και αν ναι τι να του πω χωρις να τον θιξω γιατι ειναι πολυ ευαισθητος;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φένια μου, προφανώς και πρέπει να του μιλήσεις, όπως πρέπει να κάνεις κάθε φορά που αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα σε κάποια σχέση σου. Διαφορετικά, αν δεν μιλάς, συσσωρεύεται ένταση και εκνευρισμός που κάποια στιγμή θα εκδηλωθεί με πολύ δυσάρεστο τρόπο και για τους δυο σας.

Μίλα του λοιπόν ξεκάθαρα και σε φιλικό ύφος, χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Πες του δηλαδή ότι τον θέλεις πολύ και θέλεις πολύ να κάνετε έρωτα και γι' αυτό σε ενοχλεί που δεν προχωράει το πράγμα μεταξύ σας όπως περιμένεις και θέλεις να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει.

Το να σου λέει ότι "δεν φταις εσύ" ή ότι δεν είναι στα καλά του σήμερα, δεν βοηθάει την κατάσταση. Θα πρέπει να επιμείνεις για να καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του και αν είναι εφικτό να το λύσετε μαζί.

Λογικά, εφόσον είσαι ήρεμη κι ευγενική στον τρόπο σου, δεν πρέπει να παρεξηγηθεί απ' αυτή τη συζήτηση, αλλά αν παρεξηγηθεί σημαίνει ότι έχει κάποιο βαθύτερο πρόβλημα κι ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί σου, άρα δεν θα είχατε πολλές ελπίδες να συνεχίσετε μαζί για πολύ ούτως άλλως.