Δεν προχωράμε...

23.12.2014
Ειμαστε 4 μηνες μαζι αλλα εγω γιαννενα κ αυτος αθηνα! Ββρισκομαστε βεβαια για 10 μερες τον μηνα σιγουρα! Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε ολοκληρωσει...

Καλημερα σας ειχα ξαναστειλει πριν κανα μηνα για το αγορι μ και πραγματικα με ειχαν βοηθησει πολυ αυτα που μ ειχατε πει! Αλλα πιστευω οτι στη σχεση μ υπαρχει ενα πολυ σοβαρο προβλημα... Ειμαστε 4 μηνες μαζι αλλα εγω Γιαννενα κ αυτος Αθηνα! Βρισκομαστε βεβαια για 10 μερες τον μηνα σιγουρα! Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε ολοκληρωσει. Δεν ξερω τι γινεται αλλα εχει κλονιστει η αυτοπεποιθηση μου παρα πολυ... Ειναι δυνατον να ειναι 30 χρονων και να μην εχει κανει βημα να ολοκληρωσουμε; Μονο τα προκαταρκτικα εχουν γινει και αυτα 2 φορες μονο... Τι να κανω; Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο και ντρεπομαι να του ανοιξω συζητηση γι αυτο το θεμα. Σκεφτηκα οτι μπορει να εχει και αλλη ταυτοχρονα αλλα θεωρω πιο πιθανο να εχει καποιο προβλημα γιατι ποτε μα ποτε δεν εχουμε κανει σεξ και αυτο ειναι ακομα πιο υποπτο. Αν ειχαμε σεξουαλικη επαφη και ξαφνικα την διεκοπτε τοτε ναι ισως ειχε αλλη. Τωρα ομως παει αλλου το μυαλο μου σε καποιο προβλημα δικο του ορμονικο η κατι αλλο... Ειχα δει και κατι στο facebook, ειχε πατησει λαικ σε μια σελιδα που ελεγε 'σταματηστε τα κονδυλωματα τωρα'.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βάσια μου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις τι τρέχει. Είναι περιττό να κατηγορείς τον εαυτό σου, να σπας το κεφάλι σου και να κάνεις υποθέσεις. Φυσικά, η απάντηση του δεν σημαίνει ότι θα είναι ειλικρινής, αλλά θα καταλάβεις πώς το σκέφτεται το πράγμα.

Σίγουρα για έναν άντρα στην ηλικία του το να μην προχωράει στο σεξ δεν είναι καλό σημάδι. Αλλά δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι καθόλου. Άλλωστε, ποιος ο λόγος να έχεις σχέση με κάποιον αν δεν το κάνετε;
Πες του λοιπόν -σε άσχετη φάση, ακόμη κι από το τηλέφωνο- ότι σε έχει προβληματίσει το γεγονός ότι δεν προχωράτε και θα ήθελες να ξέρεις τι τρέχει καθώς δεν είχες φανταστεί τη ζωή σου ανέραστη.

Αν σου δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση επ' αυτού -π.χ. είχα κολλήσει κονδυλώματα και φοβάμαι να μην σε κολλήσω, ή έχω συνηθίσει στον αυνανισμό και τις τσόντες και δεν μου σηκώνεται- ακόμη κι αν δεν σου αρέσει, τουλάχιστον θα ξέρεις ότι είναι ειλικρινής μαζί σου. Αν πάλι σου πει γενικούρες ότι δήθεν δεν ξέρει τι γίνεται και ότι πρώτη φορά του συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα ξέρεις ότι σου λέει ψέματα, ή τουλάχιστον ότι κάτι προσπαθεί να σου κρύψει.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να τον ενημερώσεις ότι το σεξ είναι σημαντικό για σένα κι ότι αν δεν έχει σκοπό να προχωρήσει μαζί σου στο άμεσο μέλλον, θα πρέπει να το ξέρεις, καθώς αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να μην θέλεις να προχωρήσεις εσύ μαζί του γενικότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ