Έχω να κάνω έρωτα γύρω στον 1 χρόνο και με την συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε περάσει ούτε καν σε προκαταρκτικά...

Καλησπέρα Θεία Λουκία! Είμαι 19 χρονών και εδώ και 11 μηνες διατηρώ σχέση με μία κοπέλα 16 χρονών (ξέρω, ακούγεται λιγάκι κάπως γιατί αυτη η σελίδα απευθείνεται περισσότερο σε γυναίκες). Έχω να κάνω έρωτα γύρω στον 1 χρόνο και με την συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε περάσει ούτε καν σε προκαταρκτικά... Υποστηρίζει πως προτιμάει να συνεβρεθεί με αυτόν που θα παντρευτεί και γενικότερα είναι κατά των προγαμιαίων σχέσεων... Είμαι απλά σε απόγνωση! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοηθεια!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να αφήσεις αυτή την κοπέλα και να βρεις κάποια πιο κοντά στην ηλικία σου ή με διαφορετικές αντιλήψεις;

Καλή και χρυσή η κοπέλα που έχεις, δεν λέω, αλλά αν δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες αντιλήψεις μαζί σου, τότε δεν βλέπω με ποιο τρόπο μπορείς να είσαι ευτυχισμένος μαζί της.

Το να την πιέσεις να κάνετε σεξ δεν παίζει με την απειλή ότι θα την αφήσεις, εννοείται. Όμως μπορείς να της εξηγήσεις ότι παρότι έχεις συναισθήματα για εκείνη, παράλληλα έχεις και ανάγκες που δεν μπορούν να περιμένουν πότε εκείνη θα έρθει σε ηλικία γάμου προκειμένου να καλυφθούν -ενδεχομένως- και γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείτε ο ένας τον άλλον.

Για να εξηγούμαστε, αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις δίκιο κι εκείνη άδικο. Απλά οι δυο σας είσαστε διαφορετικοί και δεν μπορείτε να ταιριάξετε. Εκείνη έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει το σεξ με τον τρόπο που το βλέπει, αλλά κι εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις να κάνεις σεξ. Άλλωστε, ποιος ο λόγος να λες ότι είσαι σε σχέση όταν αυτή δεν περιλαμβάνει το σεξ;

Κοντολογίς, δεν βλέπω λοιπόν για ποιον λόγο επιμένεις στην περίπτωηση της.