Το αγόρι μου θέλει να το κάνουμε

28.12.2014
Θέλω πολύ να γίνει αλλά έχω το άγχος μην κάνω κάτι λάθος...

Το αγόρι μου θέλει να το κάνουμε το ίδιο κι εγώ το πρόβλημα είναι ότι θα είναι η πρώτη φορά και για τους δύο! Θέλω πολύ να γίνει αλλά έχω το άγχος μην κάνω κάτι λάθος επίσης δεν νιώθω άνετα με το σώμα μου... :-(

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, το μόνο λάθος που μπορεί να κάνεις είναι να συνεχίσεις να έχεις άγχος. Το άγχος είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να καταστρέψει μια τόσο όμορφη στιγμή.

Άλλωστε στο σεξ δεν υπάρχουν λάθη και σωστά. Υπάρχουν μόνο πράγματα που μας αρέσουν και δεν μας αρέσουν. Γι' αυτό φροντίζουμε να κάνουμε μόνο εκείνα που μας αρέσουν κι αν δεν είμαστε σίγουροι, να ρωτάμε τον άλλον τι θα ήθελε και πώς. Με τον ίδιο τρόπο ενημερώνουμε τον παρτενέρ μας όταν μας αρέσει κάτι αλλά και όταν δεν μας αρέσει κι έτσι πορευόμαστε.

Όσο για το σώμα σου, το αγόρι σου ήδη βλέπει πως είναι και να είσαι σίγουρη πως δεν του καίγεται καρφί. Αν είχε κάποιο πρόβλημα με το σώμα σου δεν θα ήταν μαζί σου.

Αντίθετα μάλιστα, να ξέρεις ότι εκείνος είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα ότι θέλεις να προχωρήσεις μαζί του, ενώ ταυτόχρονα έχει κι εκείνος τις δικές του αγωνίες μήπως δεν "τα καταφέρει", μήπως μείνεις έγκυος, μήπως, μήπως…

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να συζητήσεις μαζί του όλα αυτά που σας τρώνε σε σχέση με την πρώτη σας φορά κι έτσι να μπορέσετε να μειώσετε κάπως την αγωνία σας και να πάρετε το όλο θέμα πιο χαλαρά. Εξάλλου δεν θα είσαστε ούτε οι πρώτοι, ούτε κι οι τελευταίοι που θα μοιραστείτε την πρώτη σας σεξουαλική εμπειρία. Απλά ξεχάστε τα πρέπει κι ό,τι μπορεί να έχετε ακούσει για το σεξ, προμηθευτείτε αρκετά προφυλακτικά, ακολουθείστε το ένστικτο σας και όλα θα πάνε καλά.