Η συμπεριφορά της μάνας μου

10.01.2015
Εδώ κ 6 μήνες ντύνεται πιο σέξυ. Με πειράζει γιατί την είδα 2 φορές με διάφανο νυχτικο στο μπαλκόνι.

Είναι 52χρ. Πάντα είχε νορμάλ ντύσιμο. Εδώ κ 6 μήνες ντύνεται πιο σέξυ. Με πειράζει γιατί την είδα 2 φορές με διάφανο νυχτικο στο μπαλκόνι. Αγοράζει συνέχεια στρινγκ κ γόβες. Ντύνεται λες κ πάει στα μπουζούκια. Τη 1 φορά που ήταν στο μπαλκόνι την κοίταζαν από τη διπλανή εταιρεία. Μίνι φουστάνια, ανοιχτά μπλουζάκια. Τι να κάνω; Λες να'χει γκόμενο, να ψάχνεται ή να γουστάρει να την βλέπουν;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κλαίρη μου, δεν μου δίνεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο συμβαίνουν όλα αυτά κι έτσι δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα σου πραγματικά. Γιατί αν η μητέρα σου είναι ελεύθερη, έχει κάθε δικαίωμα να φοράει ό,τι της αρέσει και να φλερτάρει -καθώς είναι σαφές ότι αυτό κάνει. Αν πάλι δεν είναι ελεύθερη, δεν είναι δικιά σου δουλειά να την "πειθαρχήσεις", αλλά του ανθρώπου με τον οποίο μοιράζεται τη συναισθηματική της ζωή είτε αυτός είναι ο πατέρας σου είτε κάποιος άλλος.

Συνεπώς, όχι μόνο δεν μπορείς αλλά και δεν σου επιτρέπεται να κάνεις κάτι, απλά και μόνο γιατί δεν σου πέφτει λόγος. Το πολύ-πολύ να τη ρωτήσεις τι προσπαθεί να πετύχει βγαίνοντας στο μπαλκόνι με τα νεγκλιζέ -καθώς μπορεί έτσι να στέλνει τα λάθος μηνύματα - αλλά μέχρι εκεί γιατί ό,τι κι αν σου απαντήσει δεν έχεις δικαίωμα να την κριτικάρεις, όπως δεν θα ήθελες εκείνη να κριτικάρει την ερωτική σου συμπεριφορά.

Με την ευκαιρία, δεν μπορώ να μην προβληματιστώ με τη στάση σου απέναντι της, αφού λογικά είσαι σε μια ηλικία που η προσωπική σου συναισθηματική ζωή θα έπρεπε να σε απασχολεί περισσότερο από της μητέρας σου προκειμένου σύντομα να βρεις τον κατάλληλο άντρα και ν' ανοίξεις το δικό σου σπίτι.

Μήπως τελικά, πίσω από την "ανησυχία" σου για τη μητέρα σου κρύβεται λίγη ζήλια για το γεγονός ότι εκείνη τολμάει όσα θα ήθελες να τολμήσεις εσύ αλλά δεν σου βγαίνει;