Αγαπώ έναν παντρεμένο

12.01.2015
Με νοιαζεται και του αρεσω γι αυτο που ειμαι οπως ειμαι... Μονο που ειναι παντρεμένος και με παιδι...

Θεια με εχεις βοηθησει ηδη αρκετες φορες ομως τωρα τα πραγματα ειναι σοβαρα. Μετα απο πολυ καιρο μοναξιας και κοντα στα 30 πλεον εχοντας ξεκολλησει απο ενα ατομο που δεν υπηρχα γι αυτο ενω τον αγαπουσα δυομιση χρονια και έχοντας μονο κατι χαζοφλερτ απο το φβ απο καποιους θαυμαστές, ερωτευτηκα και μαλιστα πολυ... Και μαλιστα κατω απο δυσκολες συνθηκες γ μενα. Ωσπου φανηκε αυτος και με θαυμασε και μου δειξε τρυφερότητα διχως να γινει βέβαια κατι. Ομως τον αγαπω και αυτος φαίνεται οτι με νοιαζεται και του αρεσω γι αυτο που ειμαι οπως ειμαι. Μονο που ειναι παντρεμένος και με παιδι αν κ μολις 25ετων. Τον αγαπω, δε θελω πια να χανω αμαχητί πραγματα και ανθρωπους απο τη ζωη μου. Ποση μοναξια πια; Ποση υποχωρηση; Ειμαι τοσα χρονια κλεισμενη στον εαυτο μου κ στο σπιτι μου και σε ερωτες μονοπλευρους... Εκεινος ομως με νοιαζεται πολυ... Ειναι τοσο κακο να γινω ευτυχισμένη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βανέσα μου, δεν είναι κακό να είσαι ευτυχισμένη. Όμως δεν θα μπορέσεις να είσαι ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που δεν είναι αφοσιωμένος σε σένα 100%. Αν όντως εκείνος σε νοιάζεται όσο σου λέει, άσε τον να σου αποδείξει του λόγου του το αληθές, να σε προσεγγίσει ξανά και να σε διεκδικήσει όταν θα έχει χωρίσει με τη γυναίκα του.

Τέτοιες περιπτώσεις θα βρεις 10 στο σωρό. Για την ώρα, εκείνος έχει μυριστεί την απελπισία σου και πιστεύει ότι έχει βρει έναν εύκολο τρόπο για να περάσει καλά, χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις από την πλευρά του. Μην κάνεις το λάθος να υποκύψεις και να πέσεις στην αγκαλιά του σαν ώριμο φρούτο. Το πώς και το γιατί μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο μου στο WomenOnly "Σχέση με δεσμευμένο: τι, πώς και γιατί... όχι", όπου τα εξηγώ όλα αναλυτικά.