Αιμα μετα την επαφη

13.01.2015
Οταν ηρθαμε σε επαφη με τον φιλο μου, στην αρχη πονουσα και μετα τα υγρα μου παλι ηταν λιγο ροζε. Σημερα το πρωι σηκωθηκα και ειχα αρκετο αιμα...

Θεια Λουκια, ειμαι 18 χρονων. Μετα απο τις πρωτες μου σεξουαλικες επαφες, κολλησα μυκητες. Επισκεφτηκα τον γιατρο και μου εδωσε καποια κολπικα υποθετα. Μετα την επαφη τα υγρα μου ειναι λιγο ροζε. Πριν λιγο καιρο επαθα μια ουρολοιμωξη η οποια αντιμετωπιστηκε. Εχθες οταν ηρθαμε σε επαφη με τον φιλο μου , στην αρχη πονουσα και μετα τα υγρα μου παλι ηταν λιγο ροζε. Σημερα το πρωι σηκωθηκα και ειχα αρκετο αιμα ομως δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι περιοδου ή αιμορραγια διοτι περιμενω περιοδο αλλα το αιμα ειναι αρκετα ανοιχτο. Η μολυνση μου απο τους μυκητες μπορει να προκαλει τον πονο και το αιμα μετα την επαφη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, οι μύκητες από μόνοι τους δεν προκαλούν αιμορραγία, αλλά αν δεν θεραπευτούν μπορούν να σου προκαλέσουν τραχηλίτιδα και γι' αυτό μάλλον βλέπεις το αίμα μετά την επαφή και νιώθεις πόνο -άλλο ένα σύμπτωμα των μυκήτων.

Το γεγονός ότι είχες κάνει θεραπεία για την ουρολοίμωξη προφανώς με αντιβίωση, επανέφερε τους μύκητες, οι οποίοι πρέπει να ξέρεις ότι επανεμφανίζονται πολύ εύκολα, ανεξάρτητα από το αν έχεις ερωτικές επαφές ή όχι.

Σου προτείνω λοιπόν να επαναλάβεις τη θεραπεία για τους μύκητες, μαζί με τον σύντροφο σου (θα πρέπει να πάρει την αντίστοιχη αλοιφή) και αν το πρόβλημα με την αιμορραγία και τον πόνο στην επαφή επιμείνει, να κάνεις μια καλλιέργεια κολπικού υγρού και αφού πάρεις τα αποτελέσματα να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο.