Δεν ερεθιζομαι...

16.01.2015
Mετα απο τη πρωτη μου ολοκληρωμενη επαφη σταματησα να ερεθιζομαι. Δεν ερεθιζομαι σε καμια απο τις ερωτογενεις ζωνες οταν κανω ερωτα με τους συντροφους μου δε νιωθω τιποτα απολυτως...

Kαλησπερα σας. Eχω ενα σοβαρο προβλημα και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας για να μου πειτε τη γνωμη σας για καποια λυση. Πριν απο τη πρωτη μου φορα που ολοκληρωσα, ερεθιζομουν κανονικα σε ολες τις ερωτογενεις ζωνες ακομα και με το στοματικο ερωτα. Mετα απο τη πρωτη μου ολοκληρωμενη επαφη (καθως δεν ημουν ετοιμη ακομα να ολοκληρωσω αλλα το εκανα για να μη χασω το συντροφο μου ημουν 15,5 χρονων) σταματησα να ερεθιζομαι. Δεν ερεθιζομαι σε καμια απο τις ερωτογενεις ζωνες (λαιμος,χειλη,στηθος,αιδιο κτλ) οταν κανω ερωτα με τους συντροφους μου δε νιωθω τιποτα απολυτως. Δε μιλαω για οργασμο, αυτο δε ξερω καν πως ειναι, εφοσον δε νιωθω το βασικοτερο πριν απο ολα το οποιο ειναι ο ερεθισμος. Δεν ερεθιζομαι ΠΟΥΘΕΝΑ. Δε ξερω τι να κανω και αν ενας ψυχολογος μπορει να με βοηθησει, η μηπως θα ειναι ασκοπα χρηματα και χρονος. Θελω να αρχισω να ερεθιζομαι για να απολαμβανω τον ερωτα, αλλιως τωρα δε νιωθω τιποτα απολυτως... Κ ξερω πως μετα θα εχω οργασμο λογικα... Γιατι χωρις τον ερεθισμο δε γινεται τιποτα... Σας παρακαλω δωστε μου εστω μια πληροφορια για το τι πρεπει να κανω. Εχω αυτο το προβλημα εδω και 10 χρονια κ πραγματικα δεν αντεχω να προσποιουμαι και να μην απολαμβανω ενα απο τα βασικοτερα πραγματα στη ζωη,τον ερεθισμο και τον ερωτα παραλληλα. Σας ευχαριστω πολυ. Αναμενω απαντηση σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλντα μου, απ' όσα μου λες καταλαβαίνω ότι η πρώτη σου εμπειρία από το κολπικό σεξ ήταν για σένα πολύ περισσότερο τραυματική απ' όσο μπορεί να πιστεύεις, γι' αυτό και έχεις μπλοκάρει από τότε. Διαφορετικά δεν εξηγείται το πώς πριν απ' αυτό το συμβάν ερεθιζόσουν και μετά έπαψες να ερεθίζεσαι.

Δεδομένου λοιπόν ότι δεν έχεις ξεπεράσει αυτό το μπλοκάρισμα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες σου μέχρι τώρα αλλά και το μεγάλο διάστημα που έχει περάσει από τότε, πιστεύω ότι όχι μόνο θα βοηθούσε αλλά ότι σου είναι απαραίτητο να συμβουλευτείς έναν ή μία ψυχοθεραπευτή/τρια προκειμένου να σε βοηθήσει να ξετυλίξεις το κουβάρι που έχει δημιουργηθεί μέσα σου και να μπορέσεις να λειτουργήσεις ξανά φυσιολογικά στο σεξ.

Φυσικά πρόκειται για μια διαδικασία που χρειάζεται αρκετή προσπάθεια, ψυχική συμμετοχή κι αφοσίωση από την πλευρά σου για να αποδώσει, όμως όσο κι αν χρειαστεί είναι επένδυση και όχι χάσιμο χρόνου. Εξάλλου, αν δυσκολεύεσαι οικονομικά, θα μπορούσες να απευθυνθείς σε κάποιο από τα κέντρα που προσφέρουν δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και μπορείς να βρεις εδώ, ανάλογα με την περιοχή σου.

Σου εύχομαι καλή αρχή και κάθε επιτυχία στην προσπάθεια σου!