Ο σύντροφος μου δεν ένιωθε κάτι κατά τη διείσδυση

27.01.2015
Μετά από αρκετή ώρα όταν ξανά ήρθε σε στυση κατά τη διείσδυση δεν ένιωθε τπτ και ξανά έπεσε. Μήπως ο κόλπος μου είναι χαλαρός;

Θεια Λουκία έχω θέμα με τον νέο μου σύντροφο ήμασταν έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τη σχέση μας και ενώ είχε στυση όταν έβαλε τι προφυλακτικό και ήταν έτοιμος για την διείσδυση του έπεσε μετά από αρκετή ώρα όταν ξανά ήρθε σε στυση κατά τη διείσδυση δεν ένιωθε τπτ και ξανά έπεσε. Να επισημάνω ότι εγώ ήμουν πάρα πολύ υγρή και ότι δεν φορούσε προφυλακτικό πως γίνεται να μην ένιωθε τιποτα; Μήπως ο κόλπος μου είναι χαλαρός; Και αν ναι τι μπορώ να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώτα μου, άδικα κατηγορείς τον εαυτό σου και παίρνεις πάνω σου την υπόθεση. Είναι ξεκάθαρο ότι ο σύντροφος σου έχει μεγάλη νευρικότητα, μπορεί ακόμα και άγχος σχετικά με το σεξ και γι' αυτό "δεν ένιωθε τίποτα".

Βέβαια, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε μια καινούργια σχέση, είτε γιατί εκείνος είχε αρνητικές ερωτικές εμπειρίες από το παρελθόν, είτε γιατί έχει αγωνία μήπως δεν είναι "αρκετά καλός" για σένα, είτε γιατί έχει ξεσυνηθίσει να κάνει συντροφικό σεξ, είτε γιατί έχει βγει πρόσφατα από κάποια άλλη σχέση και χρειάζεται λίγο χρόνο για να σε συνηθίσει –βλέπεις και το σεξ έχει να κάνει πολύ με τη συνήθεια.

Δώσε του λοιπόν λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί, χωρίς να σχολιάζεις το θέμα και μετά πράττεις αναλόγως. Αν δεν δεις σημάδια βελτίωσης μετά από 3-4 φορές, μπορείς να του κάνεις μια ανοιχτή κουβέντα κι αν σου πει ότι είναι κάτι που του έχει ξανασυμβεί κι ότι σύντομα θα μπορέσει να λειτουργήσει, να τους δώσει 2-3 ευκαιρίες ακόμα μήπως και πάρει μπροστά.

Αν πάλι καθώς θα έχει περάσει και λίγος καιρός παραπάνω, δεις και άλλες περίεργες συμπεριφορές από την πλευρά του ή όταν του κάνεις κουβέντα, εκείνος αρχίσει να σε κατηγορεί ότι δήθεν εσύ φταις που εκείνος δεν μπορεί να λειτουργήσει και να "νιώσει", τότε θα ξέρεις ότι έχει έρθει η ώρα να το λήξεις, γιατί δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα μ' αυτόν τον άνθρωπο και το σεξ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου με το οποίο ετοιμάζεσαι να συγκρουστείς.