Οργασμός κατά την γυμναστική

30.01.2015
Πριν λίγο καιρό είχα έναν πολύ δυνατό οργασμό κατά την διάρκεια των κοιλιακών στο γυμναστήριο. Μετά από μερικές μέρες είχα άλλον έναν ενώ

Θεία Λουκία γεια σου. Συγχαρητήρια για την στήλη και την υπέροχη δουλεια που κάνεις βοηθώντας όλους/όλες εμάς που χρειαζόμαστε την βοήθεια σου. Ήρθε η στιγμή που και εγώ χρειάζομαι τα φώτα σου. Είμαι 21 χρονών, είμαι σεξουαλικά ενεργή απο τα 17 μου και έχω σταθερή σχέση εδώ και ένα χρόνο. Το πρόβλημα μου είναι ότι πριν λίγο καιρό είχα έναν πολύ δυνατό οργασμό κατά την διάρκεια των κοιλιακών στο γυμναστήριο. Μετά από μερικές μέρες είχα άλλον έναν ενώ έκανα ποδήλατο και άλλον ένα πάλι στους κοιλιακούς. Και γενικά μετά απο την πρώτη φορά έχουν ακολουθήσει πολύ οργασμοί... Δεν ξέρω ούτε πως να το χειριστώ, ούτε τι να κάνω... Κάτι δεν πάει καλά, σωστά;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο να έχεις οργασμό κατά τη διάρκεια της άσκησης. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε προκύψει από ιατρική μελέτη των καθηγητών του πανεπιστημίου της Ιντιάνα των Η.Π.Α., Ντέμπι Χερμπένικ και Ντένις Φόρτενμπέρι (Debby Herbenick & J. Dennis Fortenberry), η οποία είχε γίνει το 2012 σε δείγμα 370 γυναικών με ανάλογη εμπειρία, ένας τέτοιος οργασμός προκύπτει συχνά κατά την εκτέλεση κοιλιακών ασκήσεων (στο 50% των περιπτώσεων) και αρκετά συχνά κατά την ποδηλασία (στο 15,8% των περιπτώσεων) κάτι που σημαίνει ότι η δική σου περίπτωση είναι απόλυτα φυσιολογική και δεν έχει τίποτα το ανησυχητικό.

Μάλιστα, οι ερευνητές βάφτισαν τον οργασμό που προκαλείται από τη γυμναστική με τον όρο "coregasm" (κόργκασμ), που σημαίνει οργασμός των βασικών κοιλιακών μυών.

Παρότι δεν έχουν γίνει επαρκείς περαιτέρω ιατρικές μελέτες πάνω στο θέμα οι επιστήμονες εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται στο 10% των γυναικών που αθλούνται. Συνεπώς αν πρέπει να κάνεις κάτι, αυτό είναι να θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό που σου συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς σου προσφέρει ακόμη ένα κίνητρο για να γυμνάζεσαι τακτικά.

Πέρα απ' αυτό, αν νιώθεις άσχημα να έρχεσαι σε οργασμό μπροστά σε άλλους ανθρώπους στο γυμναστήριο, μπορείς να αποφεύγεις τις συγκεκριμένες ασκήσεις όταν υπάρχει πολυκοσμία ή να επιλέγεις να γυμνάζεσαι σε ώρες που το γυμναστήριο είναι σχετικά άδειο. Ωστόσο, πολύ δύσκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος τι πραγματικά νιώθεις στο σώμα σου, αν είσαι λίγο προσεκτική με το πώς εκδηλώνεσαι εκείνη την ώρα.

Χαλάρωσε κι απόλαυσε τους κοιλιακούς σου λοιπόν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ