Σεξ μέσω ίντερνετ

03.02.2015
Έκανα σεξ μέσω ίντερνετ με κάμερα με κάποιον άγνωστο, ήταν η πρώτη μου φορά αλλά απο εκείνη την μέρα νιώθω παράξενα...

Γεια σου Θεία Λουκία , της προάλλες δοκίμασα να κάνω σεξ μέσω ίντερνετ με κάμερα με κάποιον άγνωστο, ήταν η πρώτη μου φορά αλλά απο εκείνη την μέρα νιώθω παράξενα σαν να έκανα κάτι κακό! Σε παρακαλώ απάντα μου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαίρη μου, φυσικά και αισθάνεσαι σαν να έκανες κάτι κακό, αφού εξέθεσες τον εαυτό σου σε έναν κίνδυνο άνευ λόγου και αιτίας.

Ακόμη κι όταν -νομίζεις ότι- γνωρίζεις κάποιον καλά, έστω κι αν έχετε σχέση, το να κάνεις σεξ μαζί του μέσω κάμερας του προσφέρει τη δυνατότητα να καταγράψει την εικόνα και μετά να τη διαθέσει όπου και όπως εκείνος νομίζει.

Βλέπεις, δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εξελιχθεί μια σχέση και πώς θα αντιδράσει ο άλλος αν πληγωθεί από έναν χωρισμό ή κάποια άλλη παρεξήγηση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάποιον εντελώς άγνωστο ο οποίος δεν ξέρεις τι ψυχή κουβαλάει κι αν θα σεβαστεί αυτή την τόσο προσωπική στιγμή σας.

Εν πάση περιπτώσει τώρα ό,τι έγινε, έγινε και δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω. Απλά μην ξαναμπείς σ' αυτό το σάιτ όπου γνώρισες αυτόν τον άντρα και διάγραψε τον από τις λίστες σου για κάθε ενδεχόμενο.

Φρόντισε όμως στο εξής να είσαι πιο προσεκτική και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου στο διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο. Αν μάλιστα έχεις αμφιβολία για το πότε κάτι είναι επικίνδυνο, αρκεί να φανταστείς αυτό που κάνεις να εμφανίζεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση: αν θα ένιωθες ντροπιασμένη από κάτι τέτοιο, τότε δεν πρέπει να το πεις, να το γράψεις ή να το κάνεις μπροστά στην κάμερα. Είναι τόσο απλό.