Άβυσσος η ψυχή του

04.03.2015
Την επομενη μέρα που μιλήσαμε μέσω μηνυμάτων ήταν λίγο απόμακρος και επειδή εμένα δεν μου άρεσε αυτή η συμπεριφορά του, δεν του απάντησα για 3 μέρες..

Βγαίναμε πολύ λίγο, ένα μήνα..Εγώ 20 εκείνος 26..Εκείνος σε όλα τα ραντεβού μας, μου συμπεριφερόταν πάρα πολύ καλα..Όμως μέτα απο τρείς εβδομάδες που κοιμηθήκαμε μαζί για πρώτη φορα, την επομενη μέρα που μιλήσαμε μέσω μηνυμάτων ήταν λίγο απόμακρος και επειδή εμένα δεν μου άρεσε αυτή η συμπεριφορά του, δεν του απάντησα για 3 μέρες.. Όταν αποφάσισα να του στείλω ήταν αρκετά θυμωμένος μαζί μου και έκανα προσπάθειες ώστε να ξεπεραστεί αυτό το γεγονός που τον ενόχλησε.. Όμως είναι τόσο σημαντικό αυτό, ώστε να ξενερώσει και να θέλει να σταματήσει να βγαίνει μαζί μου; Είμαι σίγουρη οτι δεν με έβλεπε ως μια κοπέλα που απλά ήθελε να περάσει το βράδυ του, γιατι η συμπεριφορά του δεν ήταν τέτοια.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου και βέβαια είναι σημαντικό ότι δεν του απαντούσες για τρεις μέρες και μάλιστα για μια ουσιαστικά ασήμαντη αφορμή, αφού δείχνει μεγάλη ανωριμότητα και εγωισμό από την πλευρά σου. Αν δεν σου άρεσε κάτι στη συμπεριφορά του θα έπρεπε να του το πεις στα ίσια κι όχι να κάνεις μούτρα και να παίζεις παιχνιδάκια.

Πρώτα απ' όλα εκείνος μπορεί να είχε αλλού το μυαλό του εκείνη τη μέρα για λόγους εντελώς άσχετους μαζί σου και να σου έγραφε έτσι γιατί ήταν αφηρημένος ή απασχολημένος με κάτι και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα παρεξηγιόσουν. Έπειτα μπορεί εσένα απλά να σου φάνηκε ψυχρός χωρίς να είναι, επειδή μπορεί να περίμενες κάτι διαφορετικό αφού είχατε κάνει έρωτα.

Σε κάθε περίπτωση, όταν είσαι σε μια σχέση που σ' ενδιαφέρει να δουλέψει και δημιουργείται κάποια παρεξήγηση, οφείλεις να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με το ταίρι σου και να του δίνεις την ευκαιρία να σου εκφράσει τι έχει κι εκείνος στο μυαλό του προκειμένου να καταλάβετε ο ένας τον άλλον και να βγάλετε μια άκρη.

Όταν όμως φέρεσαι τόσο αψυχολόγητα όπως του φέρθηκες εσύ, λογικό είναι να σκεφτεί ότι δεν είσαι και τόσο ισορροπημένη ψυχολογικά και να θυμώσει πρώτα με τον εαυτό του που σε εμπιστεύτηκε και έπειτα μαζί σου. Βέβαια, μπορεί να σε γούσταρε αρχικά και να είχε σοβαρές προθέσεις για σένα, όμως μην σου κάνει καμιά εντύπωση που δεν θέλει να ξαναβγεί μαζί σου τώρα πια.

Κοντολογίς η δική σου η ψυχή είναι άβυσσος, όχι η δική του. Αν είναι ν' αντιδράς τόσο επιπόλαια και ακραία σε κάτι τόσο μικρό, τότε τι θα κάνεις αν πρόκειται για σοβαρό θέμα;