Πως να χωρίσω;

16.03.2015
Τσακωνομαστε συνεχεια, δεν τα βρίσκουμε, δεν με συμπληρωνει, ειναι μονο στα λογια καλος απο λογια αλλο τιποτα!

Ειμαι 27 χρονων ξεκινησα μια σχεση απο αποσταση με εναν 3 χρονια μικροτερο μου. Εγω εχω παει 3 φορες στην πολη του να τον δω μενω και εκει γιατι εκει σπουδαζει και η φιλη μου αλλα αυτος σε μενα δεν εχει ερθει ουτε μια φορα και η αποσταση δεν ειναι ουτε μια ωρα! Λεει οτι δεν εχει λεφτα να ερθει, οκ! Τσακωνομαστε συνεχεια, δεν τα βρίσκουμε, δεν με συμπληρωνει, ειναι μονο στα λογια καλος απο λογια αλλο τιποτα! Ημασταν ουτε 2 μηνες μαζι ωσπου γνωρισα καποιον αλλον 28 χρονων, καλο παιδι, θελει σχεση μαζι μου και ειναι φυσικα και στην πολη μου τι να κανω; Θελω να χωρίσω τον αλλον αλλα δεν μπορω γιατι ειναι πολυ καλος μαζι μου, λεει οτι μ'αγαπαει, κλαιει, κανει σαν τρελος, αλλα δεν πρεπει κ εγω να κοιταξω τον μελλον μου; Και με αυτον δεν εχω μελλον που ειναι η αποσταση δεν ξερω βεβαια αν και με τον καινουριο εχω αλλα ειναι μια προσπαθεια! Πώς να τον χωρίσω; Να το παιξω σε διπλο ταμπλο δεν γινεται, θα το καταλαβουν!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, δεν υπάρχει ανώδυνος τρόπος να χωρίσεις. Εφόσον αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία του χωρισμού, είναι επόμενο να υποστείς τις διαμαρτυρίες και τη στεναχώρια του άλλου. Ωστόσο, αυτός δεν είναι λόγος για να μείνεις μαζί του. Πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση που απ' ότι φαίνεται, η σχέση αυτή δεν σε ικανοποιεί και δεν έχει νόημα να τη συνεχίσεις, ανεξάρτητα από τον 28χρονο που εμφανίστηκε στη ζωή σου και το πώς θα εξελιχθεί αυτή η γνωριμία.

Καλύτερα λοιπόν να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, να σκεφτείς ειλικρινά και να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου: ο 24χρονος δεν μπορεί να είναι καλός μόνο στα λόγια (όπως λες στην αρχή του μηνύματος) και ταυτόχρονα πολύ καλός μαζί σου (όπως λες στο τέλος του μηνύματος). Το ότι λέει πως σ' αγαπάει, δεν σημαίνει τίποτα αν δεν τον αγαπάς εσύ κι αν νιώθεις ότι δεν σε καλύπτει. Βέβαια, δεν φταίει εκείνος που δεν σε καλύπτει, αφού εκείνος έτσι είναι, είναι δική σου επιλογή που έχεις μείνει μαζί του και λάθος σου να τσακώνεσαι και να προσπαθείς να του βγάλεις κάτι που δεν του βγαίνει.

Πολύ πιο σωστό θα ήταν να του πεις τίμια ότι η σχέση σας δεν εξελίσσεται ούτε διαμορφώνεται όπως την είχες ονειρευτεί και ότι είναι κρίμα να χαλάτε τις καρδιές σας. Αυτό και μόνο αρκεί. Από εκεί και πέρα, όσο κι αν χτυπιέται εκείνος δεν χρειάζεται να σ' απασχολεί. Μάλιστα, όσο πιο απόλυτη και σίγουρη είσαι όταν του τα λες αυτά, τόσο πιο γρήγορα εκείνος θα ηρεμήσει και θα το πάρει απόφαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ