'Ο Μαγκας'

15.03.2015
...Ενα απο τα χειροτερα στοιχεια του χαρακτηρα του ειναι οτι θα φλερταρει με αλλες και θα τους ζητησει να βγουνε ενω ειμαι μπροστα.

Γεια σου θεια Λουκια! Πρωτα απο ολα θελω παραδεχτω το βαθυτατο σεβασμο που σου εχω. Λοιπον ειμαι 16 ετων εχω σχεση με 1 χρονο μεγαλυτερο αγορι 1 μηνα τωρα. Αυτος εχει το ρολο του 'μαγκα' δηλαδη θα παει σε μεγαλα παρτι θα βγει μεχρι τα ξημερωματα θα πιει και ενω ολα αυτα δεν επηρεαζουν εμενα σε μεγαλο βαθμο ενα απο τα χειροτερα, μπορω να πω, στοιχεια του χαρακτηρα του ειναι οτι και θα φλερταρει μπροστα μου με αλλες και θα τους ζητησει να βγουνε ενω ειμαι μπροστα. Εγω φανερα του δειχνω τη δυσαρεσκεια μου διχως να παιρνω σαφης απαντηση εκτος απο ενα ειρωνικο γελακι...Το διλημμα ειναι να τον χωρισω η να του μιλησω ανοιχτα; Αλλα να τον εκβιασω λεγοντας του οτι αν συνεχισει ετσι χωριζουμε;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλλη μου, η περίπτωση αυτού του αγοριού είναι μια πολύ καλή αφορμή για να μάθεις ότι ποτέ και για κανένα λόγο δεν πρέπει ν' αφήνεις κάποιον να σε υποτιμά και να προσπαθεί να σε ταπεινώσει. Πόσο μάλλον όταν φέρεται τόσο ανόητα και μάλιστα μπροστά στα μάτια σου.

Ταυτόχρονα, η περίπτωση του είναι μια πολύ καλή αφορμή για να καταλάβεις ότι όταν κάποιος άνθρωπος δείχνει τέτοια αλαζονεία που φτάνει να αγνοεί εντελώς τα συναισθήματα σου και να παραβιάζει ακόμα και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας, δεν φέρεται έτσι σε σένα προσωπικά αλλά σε όλους, γιατί τόσο καταλαβαίνει από ανθρώπινες σχέσεις και μέχρι εκεί φτάνει το φτωχό μυαλό του.

Αν εκείνος νομίζει ότι είναι μεγάλος γόης και μπορεί να «παίζει τα κορίτσια στα δάχτυλα» άσ' τον να το νομίζει κι ας βρει κάποια άλλη να πουλήσει το παραμύθι του. Δεν έχεις κανένα λόγο να του κάνεις καμιά συζήτηση και να φουσκώσεις κι άλλο το υπερτροφικό εγώ του, μιλώντας του σαν να είναι φυσιολογικός. Απλά δώσε του τα παπούτσια στο χέρι, λέγοντας του ήρεμα κι απλά ότι τον βαρέθηκες και δεν τον βρίσκεις καθόλου διασκεδαστικό για παρέα. Στο κάτω-κάτω, αν δεν είναι σε θέση να σε εκτιμήσει και να τιμήσει τη σχέση σας με τη σωστή συμπεριφορά, δεν έχει καμιά θέση στο πλευρό σου.

Τέλος, σ' ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση σου κι ελπίζω να σε κάλυψα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ