Γυναικεία ματιά

28.05.2009
Ακροβατώντας ανάμεσα στο ροκοκό και στο ρουστίκ στιλ, το σύγχρονο μπάνιο προβάλλει τη θηλυκή του πλευρά που χαρακτηρίζεται από άκρατο ρομαντισμό.

1. Διάφορα διακοσμητικά και αξεσουάρ κάνουν το μπάνιο να ξεχωρίζει! Απαλές πετσέτες σε παλ χρώματα και υπέροχα μπουκαλάκια με αρωματικά άλατα αποτελούν τα απαραίτητα συμπληρωματικά στοιχεία ενός χώρου αφιερωμένου στην προσωπική αναζωογόνηση και ευεξία.

2. Για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μπάνιο, επενδύστε σε λευκά πλακάκια με ανάγλυφα μοτίβα, σε μια «ελεύθερη» μπανιέρα παλαιού στιλ από πορσελάνη και φυσικά σε αυτόν το μοναδικό νιπτήρα με τα βαμμένα πόδια σε ασημί χρώμα.

3. Ο καθρέφτης με το περίτεχνο σκάλισμα, δημιουργία του οίκου Devon & Devon, περάστηκε με ασημί χρώμα για να χαρίσει στο μπάνιο μια νότα ξεχωριστής πολυτέλειας. Οσο για τις «αντικέ» απλίκες με το μεταλλικό καπέλο, είναι του οίκου Flamant.

4. Οταν η διακόσμηση του μπάνιου «ακολουθεί» τα μονοπάτια του γυναικείου μυαλού, τότε επιλέγει το νεομπαρόκ στιλ, που συνδυάζει περίτεχνα το παλιό με το καινούριο, ιδιαίτερα κομμάτια όπως η λευκή μπανιέρα και τα πλακάκια με το εντυπωσιακό μοτίβο, καθώς και χρώματα που κινούνται στη ζώνη του λευκού, του ροζ και του γκρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ