FYI

Ευαίσθητη περιοχή; Ευαίσθητη υγιεινή!

21.05.2014
Intim Area από τη Frezyderm και… καθαρίσαμε!

Είναι ωραίο να είσαι γυναίκα… αλλά και τόσο ευαίσθητο… ιδιαίτερα κατά την αναπαραγωγική ηλικία η ανάγκη για καθημερινή φροντίδα και υγιεινή είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε μας τις γυναίκες.

Η Frezyderm, πάντα κοντά στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, προσφέρει σε όλες μας την εξειδικευμένη σειρά Intim Area με pH 4, για απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής και μια αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα!

Ας γνωρίσουμε όμως από κοντά τα «όπλα», που μας προσφέρει η σειρά Intim Area, προκειμένου να βγούμε νικήτριες στην καθημερινή «μάχη του κόλπου»!

Intim Area Foam

Το πρώτο «όπλο» έρχεται με τη μορφή απαλού αφρού! Φιλικό με το pH της επιδερμίδας, δεν προκαλεί ερεθισμούς και ξηρότητα. Χάρη στην ήπια αντισηπτική προστασία που παρέχει, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος και προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες.

Intim Area Liquid

Το υγρό προϊόν της σειράς. Ιδανικό για την περιποίηση της περιοχής μετά το κολύμπι, σε θάλασσα ή πισίνα. Και αυτό, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς, προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τους ερεθισμούς, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες. Χωρίς parabens, είναι ιδανικό για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Intim Area Wipes

20 πρακτικά, θαυματουργά μαντηλάκια καθαρισμού είναι το τρίτο όπλο μας, για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής! Απαλός καθαρισμός και προστασία με μια κίνηση! Χωρίς parabens, συνιστώνται και σε εγκύους ή γυναίκες που θηλάζουν.

Η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής ολοκληρώνεται με:

-Intim Aid Liquid. Εξειδικευμένο, αποτελεσματικό καθαριστικό για περιπτώσεις τοπικών ερεθισμών (κολπίτιδα, μυκητίαση, ουρολοίμωξη), με pH 5.

-Intim Vaginal Douche σε τρείς τύπους (Χαμομήλι, Ξύδι, Σόδα). Ενδοκολπικά καθαριστικά για την υγιεινή του κόλπου καθώς και την αντιμετώπισης βακτηριακής ή μυκητιασικής κολπίτιδας.

Frezyderm Feminine. Σύμμαχος στην καθημερινή περιποίηση της γυναίκας.