FYI

Αποστολή Αδυνατίσματος από το Pharmazen.gr

21.05.2014
Μπες στην κλήρωση τώρα!

Το online Φαρμακείο Pharmazen.gr δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από 1 δίμηνη αγωγή Power Health Size One Premium. Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να δηλώσει συμμετοχή στη σελίδα της Pharmazen στο Facebook και να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014, οπότε και θα γίνει η κλήρωση για τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν από 1 δίμηνη αγωγή Power Health Size One Premium.

Το Size One Premium Formula αξιοποιεί ένα φυσικό συστατικό, το εκχύλισμα από το κουκούτσι τού Αφρικανικού Μάνγκο, ένα εξωτικό φρούτο, το οποίο σύμφωνα με κλινικές μελέτες αποδεικνύεται εξαιρετικός σύμμαχος και σας βοηθάει να χάσετε κιλά, λίπος και πόντους. Με το Size One Premium Formula, προσεγμένη διατροφή και ήπια άσκηση θα δείτε τα αποτελέσματα από τον 1ο κιόλας μήνα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα του ηλεκτρονικού Φαρμακείου Pharmazen.gr στο Facebook https://www.facebook.com/Pharmazen και να συμπληρώσουν την απλή φόρμα συμετοχής του Διαγωνισμού

Όσοι έχουν εγγραφεί ως και την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, ώρα 23:45 μ.μ και έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους, θα δικαιούνται να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 στο facebook.com/Pharmazen.

Σχετικά με το pharmazen.gr:

Το pharmazen.gr είναι ένα πλήρες και πιστοποιημένο ελληνικό ηλεκτρονικό φαρμακείο, με επώνυμα προϊόντα σε χαμηλές τιμές ή ειδική προσφορά, άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης και επιλογή ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας. Προσφέρει διανομή σε όλη την Ελλάδα, δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €39, καθώς και δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.