FYI

Tα πιο μοδάτα αξεσουάρ τεχνολογίας της Puro

25.06.2014
Η Ιταλική εταιρία κατασκευής αξεσουάρ τεχνολογίας PURO έχει καταφέρει να συνενώσει τον κόσμο της μόδας και του design με την τεχνολογία, δίνοντας χρώμα και ζωντάνια στη χρήση των smartphones και των tablets.

Με ιδιαίτερα προσεγμένο στυλ που αντανακλά την Ιταλική φινέτσα, παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας κι αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά, για την ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των αξεσουάρ που διαθέτει. Universal, dedicated και αδιάβροχες θήκες για smartphones και tablets, καλύμματα και μεμβράνες προστασίας οθόνης, φορτιστές ταξιδίου και αυτοκινήτου, καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων, εφεδρικές μπαταρίες έκτακτης ανάγκης, SIM αντάπτορες, πενάκια, βάσεις στήριξης αυτοκινήτου, Bluetooth™, ακουστικά και ηχεία, που καλύπτουν τις ανάγκες των περισσοτέρων συσκευών της αγοράς, σε πολλά χρώματα και ξεχωριστά σχέδια.

Η PURO έχει συνεχή δυναμική παρουσία στον χώρο της τεχνολογίας και της μόδας, συμμετέχοντας, αλλά και δημιουργώντας πολλά events με εξαιρετικά υψηλή απήχηση, παρακολουθώντας διαρκώς τις τάσεις, αλλά και τις επιθυμίες του κοινού. Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές συμμετοχές της PURO σε δημοφιλή events είναι στο μουσικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, στα ΙΤΑΛΙΑΝ MTV Awards, στο πρόσφατο camp αθλητισμού RiminiWellness στο Rimini της Ιταλίας, αλλά και σε πολλά άλλα. Οι πολύπλευρες δραστηριότητες, στις οποίες αντανακλάται η δυναμική της εταιρίας, δεν περιορίζονται μόνο στο ιταλικό έδαφος. Ο παλμός της PURO χτυπά δυνατά και στην Ελλάδα, με αμέτρητους διαγωνισμούς και happenings, αλλά και με την πρόσφατη συμμετοχή της στο The Voice of Greece.

Παράλληλα, η εταιρία PURO έχει από πέρυσι τα δικαιώματα κατασκευής αξεσουάρ τεχνολογίας του μεγάλου οίκου Just Cavalli, έχοντας δημιουργήσει καλύμματα και θήκες για smartphones και tablets, που ακολουθούν τα ακριβή πρότυπα των collection Just Cavalli και χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα, ιδιαίτερες γραμμές και κομψότητα, με έμφαση στο animal print και στα μοτίβα λουλουδιών, χωρίς να παραλείπεται ποτέ η τεχνολογικά εξελιγμένη προστασία που προσφέρουν τα αξεσουάρ PURO, με κυρίαρχο το υλικό anti-shock για προστασία από κραδασμούς, από το οποίο κατασκευάζονται πολλά από τα καλύμματα που διαθέτει η εταιρία.

Με υλικά προσεγμένης ποιότητας, με έντονα τα στοιχεία του ιταλικού στυλ, τα αξεσουάρ PURO ήρθαν να δώσουν άλλον αέρα στη χρήση της τεχνολογίας και το μότο της εταιρίας «μην καλύπτετε τη συσκευή σας, αλλά ντύστε τη» (don’t cover, dress up) είναι χαρακτηριστικό της ζωντάνιας και του στυλ που δίνει η PURO στα smartphones και τα tablets.

Τα προϊόντα PURO μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα τεχνολογίας (Vodafone, Public, Γερμανός, Wind, Media Markt, Κωτσόβολος, κ.ά.) και η κεντρική διάθεση τους γίνεται από την εταιρία ennea fashion technology, στο διαδικτυακό κατάστημα www.ennea.com.gr και στη facebook σελίδα https://www.facebook.com/PUROGREECE.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2319 999999.