FYI

Νέα ονομασία για τα ροδάκινα ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού

26.06.2014
Τώρα τα ροδάκινα του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, έχουν και σήμα και όνομα: Velvita.

O ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, ένας από τους πιο οργανωμένους συνεταιρισμούς στην Ελλάδα, πρωτοτύπησε πέρυσι, εφαρμόζοντας για πρώτη φορά, αυτοκόλλητο σήμα πάνω στο σώμα του ροδάκινου, ώστε ο καταναλωτής να αισθάνεται ασφαλής ότι αγοράζει αυτό που επιλέγει: τα πιο διάσημα ροδάκινα στην Ευρώπη, από τον AΣΕΠΟΠ Βελβεντού Κοζάνης.

Φέτος o συνεταιρισμός προχωρά ένα βήμα πιο μπροστά. ?ημιουργεί για τα ροδάκινα ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού ένα νέο brand με το όνομα velvita κάνοντάς τα ακόμα πιο ξεχωριστά. Τώρα ο καταναλωτής ξέρει ότι τα αγαπημένα του ροδάκινα ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού έχουν και σήμα και όνομα velvita. Το νέο αυτό brand παρουσιάστηκε σε μια πρωτότυπη εκδήλωση που έγινε στο μέγαρο Υπατία και ήταν βασισμένη εξ ολοκλήρου στο ροδάκινο.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν τα στοιχεία που κάνουν τα ροδάκινα velvita τόσο ξεχωριστά, ώστε να αποτελούν την αγαπημένη επιλογή όλων των καταναλωτών. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι συλλέγονται με το χέρι μόνο όταν είναι ώριμα και συσκευάζονται στο κτήμα για να φτάσουν στο τραπέζι μας, όπως ακριβώς κόπηκαν από το κλαρί. Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης η ολοκληρωμένη διαχείριση στην καλλιέργεια που εφαρμόζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού στα κτήματά τους.