FYI

RIMOWA: το κορυφαίο luggage brand κατακτά & την Ελλάδα

30.06.2014
Η διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηπρωτοπόρος εταιρεία στο σχεδιασμό αποσκευώνπολυτελείας, αποτελεί το αγαπημένο brand όλωντων έμπειρων ταξιδιωτών, με τις αποσκευές καιτα cases της να ξεχωρίζουν χάρη στην αισθητική, την υψηλή ποιότητα και την άψογη λειτουργικότητα τους.

Συνδυάζοντας μοναδικάκομψότητα και στυλ, η RIMOWA διαμορφώνει ένα αξεπέραστο design που την καθιστά τοstyle symbol των jet setters.

Η «Rolls Royce των ταξιδιωτικών αποσκευών», όπως την αποκαλούν τα διεθνή ΜΜΕ, χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερα σταθερή και ελαφριά κατασκευή των αποσκευών της που δημιουργούνται χειροποίητα από αλουμίνιο και πολυάνθρακα.

Η δοκιμασμένη ανθεκτικότητα τους εξασφαλίζει τη διατήρηση του design τους, έχοντας καθιερωθεί ως το must-have κάθε frequent traveller.

Η συλλογή της RIMOWA αποτελείταιαπό 11 ξεχωριστές σειρές και 200 είδη που ικανοποιούν όλες τις διαφορετικές ανάγκες των ταξιδιωτών: Salsa, Salsa Air, Salsa Deluxe, Bolero, Limbo, BossaNova, Attaché Pilot, Topas, Topas Titanium, Topas Stealth & Classic Flight.

Οι αποσκευές RIMOWA έχουν κερδίσει την προτίμηση των μεγαλύτερων διεθνών trendsetters και αποτελεί σταθερή επιλογή των stars όπως η Jessica Alba, ηAlessandra Ambrosio, ο Ryan Gosling, ο Joshua Jackson, ο Ronan Keating, η Diana Kruger, η Bar Refaeli, ο Christian Slater και η Kate Upton που δεναποχωρίζονται ποτέ τον πιο πολύτιμο travel partner τους!

Κατάστημα: Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 210 6858664

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Αφοί K.Σαραφίδη ΑΕΒΕ