FYI

Νέες καλοκαιρινές προτάσεις από τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης»

02.07.2014
Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης» δημιούργησαν νέες γλυκές και δροσερές προτάσεις με γεύση καλοκαιριού.

Τούρτα ανανάς, η νέα φρέσκια και δροσερή πρόταση των ζαχαροπλαστείων για όλες τις περιστάσεις. Το παντεσπάνι σοκολάτας, η πλούσια κρέμα σαντιγί μαζί με τα δροσερά κομμάτια ανανά είναι ο τέλειος συνδυασμός για το πιο ελαφρύ και λαχταριστό γλύκισμα.

Η ονειρική Pavlova με την αφράτη τραγανή γαλλική μαρέγκα της, που λιώνει σε κάθε μπουκιά σε συνδυασμό με τις φρέσκιες φράουλες και την πλούσια σαντιγί θα κερδίσει τον ουρανίσκο του πιο αυστηρού δοκιμαστή.

Οι νέες γεύσεις, σοκολάτα-μπανάνα-καραμέλα, sorbet σοκολάτας και sorbet mango, έρχονται να προστεθούν στην πλούσια γκάμα του βραβευμένου παγωτού των ζαχαροπλαστείων «Κωνσταντινίδης». Δοκιμάστε τις, δροσιστείτε και βρείτε τον ιδανικό προσωπικό σας συνδυασμό!!

Οι νέες προτάσεις των ζαχαροπλαστείων «Κωνσταντινίδης» είναι η ιδανική απόδραση δροσιάς για τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού, αφού τα καταστήματα των ζαχαροπλαστείων «Κωνσταντινίδης» είναι ανοιχτά καθημερινά ως τις 11 το βράδυ!