Τι έχουμε:
- 4 ψωμάκια για χάμπουργκερ
- 2 κονσέρβες καπνιστό τόνο TRATA
- 1/2 φλιτζ. μουστάρδα
- 1/2 πιπεριά, κόκκινη
- 1/2 πιπεριά, πράσινη
Τι κάνουμε:
Ανοίγουμε τις κονσέρβες του καπνιστού τόνου TRATA και στραγγίζουμε τα υγρά. Στη συνέχεια, βάζουμε τον τόνο σε ένα μπολ και τον σπάμε με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τα ανακατεύουμε. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση οριζόντια και μοιράζουμε το μείγμα με τον καπνιστό τόνο TRATA στο κάτω μέρος τους.
Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος από τα ψωμάκια και σερβίρουμε συνοδεύοντας με πατατάκια.
Συμβουλή
Μπορούμε αντί για μουστάρδα να χρησιμοποιήσουμε μαγιονέζα.
Το κατάλληλο κρασί Αθήρι.