Αυτή η αναπάντεχη τάση του Φθινοπώρου, έχει άρωμα Ιταλίας!

23.08.2018
Αυτή η αναπάντεχη τάση του Φθινοπώρου, έχει άρωμα Ιταλίας!
Εσύ; Θα φορέσεις το maximal και πολυτελές scarf print που μοιάζει βγαλμένο από τα σοκάκια της Ρώμης;

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν αν και απευθύνεται σε μια μικρή μερίδα γυναικών. Το μοτίβο του κλασικού μαντηλιού, χαρακτηριστικό του οίκου Versace, επιστρέφει δυναμικά και μάλιστα όχι μονάχα στα μαντήλια!

Χρυσές αλυσίδες, ναυτικά σύμβολα, φλοράλ μπορντούρες και μπαρόκ φιοριτούρες συνθέτουν περίτεχνα, πολυτελή και σαφώς maximal μοτίβα και ντύνουν πλισέ φούστες, μεταξωτά πουκάμισα, ριχτά φορέματα και φαρδιές παντελόνες.

Το αποτέλεσμα; Το Φθινόπωρο του 2018 μοιάζει με την απόλυτη αναβίωση της ιταλικής μόδας των 80s! Αν αντί να τρομάζεις, αυτή η προοπτική σε ενθουσιάζει, δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις το trend.

Κάνε μια βόλτα στα vintage καταστήματα της πόλης ή online για να βρεις εντυπωσιακά μεταξωτά πουκάμισα και μαντήλια της εν λόγω εποχης ή, αν προτιμάς την πιο σύγχρονη εκδοχή τους, δες τη νέα συλλογή Zara που είναι γεμάτη με scarf prints.

Οι influencers έχουν ήδη ξεχωρίσει ένα ριχτό μακρυμάνικο φόρεμα που κοστίζει μόλις 50 ευρώ και που θα φορέσεις όχι μονάχα στο τέλος του καλοκαιριού αλλά και ολόκληρο το Φθινόπωρο. Αν, δε, αισθάνεσαι αρκετά τολμηρή, φόρεσε δύο διαφορετικά scarf prints μαζί και κάνε τη διαφορά!