Kendall, Kylie, Kim, Khloe, Kourtney: Ποια αδερφή έχει την πιο εντυπωσιακή ντουλάπα; Εσύ αποφασίζεις! (βίντεο)

22.09.2018
Kendall, Kylie, Kim, Khloe, Kourtney: Ποια αδερφή έχει την πιο εντυπωσιακή ντουλάπα; Εσύ αποφασίζεις! (βίντεο)
Μετα την ξενάγηση της μαμάς Kris Jenner, στην γιγαντιαία ντουλάπα της, σού αποκαλύπτουμε πώς είναι και εκείνες των Kendall, Kylie, Kim, Khloe και Kourtney! Ποια θα κερδίσει την... "μάχη της ντουλάπας";

Είτε τις λατρεύεις είτε λατρεύεις να τις μισείς, οι αδερφές Kardashian/ Jenner είναι οι πιο διάσημες (και πλούσιες) αδερφές στον πλανήτη. Και ενώ πολλά χαρακτηριστικά μπορεί να μοιράζονται, έχουν η καθεμιά τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ.

Και όπως συμβαίνει συχνά με τις celebrities, έχουμε πολλές φορές ευχηθεί να μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά μέσα στην ντουλάπα της καθεμιάς τους. Αυτόν τον κρυφό πόθο θα σου ικανοποιήσουμε σήμερα, αφού οι αδερφές Kardashian και Jenner έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει το περιεχόμενο της ντουλάπας τους και παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα βίντεο για να τα δεις και εσύ!

Διάβασε επίσης: Τα "τρίδυμα" της οικογένειας Kardashian/Jenner: Ποιο είναι ποιο;

Kim Kardashian

Το 2017 η Kim αποκάλυψε, μέσα από το Snapchat της, το περιεχόμενο της χαοτικής της ντουλάπας. Εκεί βρίσκονται όλα τα designer φορέματα που έχει φορέσει στο κόκκινο χαλί, εκεί βρίσκονται ιδιαίτερα κομμάτια από τις φωτογραφίσεις της, εκεί βρίσκεται και μια τεράστια συλλογή από πολύτιμα παπούτσια και τσάντες που η Kim θέλει να χαρίσει στην κόρη της North!

Kendall Jenner

Σε αντίθεση με τις αδερφές της, και παρόλο που πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα, η Kendall έχει μονάχα ένα δωμάτιο για όλα της τα ρούχα. Ανάμεσα στα αγαπημένα της κομμάτια είναι ένα ζευγάρι μπότες που της χάρισε ο Kanye West, μια πανάκριβη τσάντα Hermes, ένα παντελόνι που 'έκλεψε΄από μία φωτογράφιση της Vogue και, φυσικά, το μεταλλιζέ φόρεμα που φόρεσε στα 21α γενέθλιά της.

Kylie Jenner

H Kylie είναι ίσως η αδερφή που λατρεύει την πολυτέλεια περισσότερο απ'όποιαδήποτε άλλη. Ως αποτέλεσμα έχει δύο ολόκληρες ντουλάπες για τα παπούτσια και τις τσάντες της. Κάπου εκεί θα δεις σειρές ολόκληρες από τσάντες Hermes και μία μικρή, ροζ, που η Kylie σκοπεύει να χαρίσει στην κόρη της Stormi. Αντίστοιχη... κατάσταση επικρατεί και στην ντουλάπα της με τα παπούτσια, που η Kylie μας έδειξε πίσω στο 2015, μέσα από το προσωπικό της app.

Kourtney Kardashian

H γλυκιά Kourtney μπορεί να είναι χαμηλών τόνων έχει όμως στη διάθεσή της μια ακόμα εντυπωσιακά μεγάλη και γεμάτη με καλούδια ντουλάπα! Πέρσι η ίδια είχε ανεβάσει ένα βίντεο από τη ντουλάπα της, προσπαθώντας να αποφαίσει ποια κομμάτια να κρατήσει και ποια όχι. Κομμάτια με συναισθηματική αξία, ένα από τα πρώτα σχέδια που η ίδια σχεδίασε, ένα καφτάνι που της έφερε η Kim από το Dubai αλλά και ένα ρούχο που ανήκε στην πρώην... πεθερά της, είναι όλα στο βίντεο!

Khloe Kardashian

H μεσαία αδερφή Kardashian λατρεύει τη γυμναστική και το δείχνει με κάθε τρόπο! Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να διαθέτει μια ντουλάπα γεμάτη από τα αθλητικά της ρούχα και παπούτσια μόνο. Όλα τα υπόλοιπα καθημερινά της ρούχα χωρούν σε ένα μόνο δωμάτιο ενώ, όπως η ίδια αποκάλυψε, η υπέροχη "αθλητική" της ντουλάπα λειτουργεί σαν μια παρότρυνση για να γυμνάζεται καθημερινά!

Τώρα που τις είδες όλες, τι λες; Ποια Kardashian/ Jenner κερδίζει το βραβείο της καλύτερης ντουλάπας;