Kylie Jenner: Φοράει από τώρα την πιο σέξι τάση στα μαγιό του 2019! [photos]

20.09.2018
Kylie Jenner: Φοράει από τώρα την πιο σέξι τάση στα μαγιό του 2019! [photos]
Είναι από εκείνες τις γυναίκες που είτε λατρεύεις είτε μισείς! Είναι γεγονός ωστόσο πως ό,τι φοράει γίνεται... τάση! Γι'αυτό και η τελευταία εμφάνιση της Kylie Jenner είναι βέβαιο πως δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Με ένα μικρό βίντεο στο instagram ανακοίνωσε χτες το απόγευμα η Kylie τη νέα της σειρά μακιγιάζ, Kylie X Jordyn. Η 21χρονη φόρεσε το πιο hot χρυσό ολόσωμο μαγιό και φωτογραφήθηκε για χάρη της, μαζί με την κολλητή της, Jordyn Woods, με την οποία και συνεργάστηκε σε αυτό το project!

Διάβασε επίσης: Τα "τρίδυμα" της οικογένειας Kardashian/Jenner: Ποιο είναι ποιο;

09.21✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 19 Σεπ, 2018 στις 9:08 πμ PDT

Κάτι το βαθύ χρυσό χρώμα, κάτι το σέξι cut-out στην κοιλιά, κάτι η χρυσή μεταλλική ζώνη που τονίζει τη μέση της, αυτό το μαγιό είναι η επιτομή του σέξι στυλ και κάτι μας λέει πως αναμένεται να το δούμε παντού το επόμενο καλοκαίρι!

Διάβασε επίσης: Το βίντεο των εκατοντάδων χιλιάδων προβολών: Η Kylie Jenner πριν και μετά τις πλαστικές

Λίγο αργότερα η Kylie εμφανίζεται με ένα ολόσωμο ολοκέντητο bodysuit με πέτρες: τάση λίγο πιο δύσκολη να υιοθετηθεί ευρέως. Για την... ιστορία, η συλλογή θα περιλαμβάνει μία παλέτα σκιών, κραγιόν, gloss και highlighters και λανσάρεται αύριο, 21 Σεπτεμβρίου.

Μια ανάση πριν το λανσάρισμα της νέας συλλογής, η Kylie απέδειξε πόσο αφοσιωμένη φίλη είναι γράφοντας για την Jordyn:

Ανυπομονώ να σας συστήσω στην συλλογή KYLIE X JORDYN αλλά πριν από αυτό ήθελα να έρθω εδώ και να σας πω πόσο σημαντική είναι αυτή η συλλογή για μένα. Η Jordyn και εγώ μοιραζόμαστε μία μοναδική φιλία και την θεωρώ μέλος της οικογένειας. Με βοήθησε να παραμείνω ο εαυτός μου όλα αυτά τα χρόνια και αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε σε ένα τέτοιο project. Περάσαμε πολύ ωραία και θα θυμάμαι αυτές τις μέρες για πάντα! Δουλέψαμε πολύ σκληρά γι'αυτό και εύχομαι να το αγαπήσετε όσο και εκεί. Η αποκάλυψη θα γίνει αύριο.

Εμείς, πάντως, αρχίζουμε από τώρα να ψάχνουμε το τέλειο χρυσό ολόσωμο μαγιό!