Michelle Obama: Η εμφάνισή της στο πλευρό της Sarah Jessica Parker, απλά, δεν περιγράφεται [photos]

20.12.2018
Michelle Obama: Η εμφάνισή της στο πλευρό της Sarah Jessica Parker, απλά, δεν περιγράφεται [photos]
Η πιο "προχωρημένη" εμφάνιση της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Και λίγα λέμε...

Από τη στιγμή που αποχαιρέτησε τον Λευκό Οίκο η Michelle Obama έχει "ξεσαλώσει", θα έλεγε κανείς. Τουλάχιστον ως προς τις στυλιστικές της επιλογές, που μέχρι εκείνη τη στιγμή, ενδεχομένως να την καταπίεζαν.

Στα 54 χρόνια της, η σύζυγος του πρώην Πλανητάρχη είναι ιδαίτερα εντυπωσιακή ενώ δεν έχει κρύψει ότι γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει πολύ τη διατροφή της.

Διάβασε επίσης: Michelle Obama: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Barack που κανείς δεν περίμενε

Τους τελευταίους μήνες η Michelle Obama γυρίζει ανά την υφήλιο προωθώντας τη βιογραφία της με τίτλο "Becoming", η οποία, παραμπιπτόντως, "σκίζει" στις πωλήσεις. Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της όμως, συζητήθηκε πάρα πολύ. Και εύλογα.

Η Michelle Obama, λοιπόν, επρόκειτο να συζητήσει το βιβλίο της με τη Sarah Jessica Parker στο Barclays Center του Μπρούκλιν. Η διάσημη ηθοποιός είχε αναλάβει χρέη δημοσιογράφου για τη συγκεκριμένη βραδιά και ο χώρος ήταν κατάμεστος από πολύ νωρίς.

Και ξαφνικά εμφανίστηκε το τιμώμενο πρόσωπο... Και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Ιδού γιατί:

Η πανύψηλη -και ογκώδης, πώς να το κάνουμε- Michelle ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα κατακίτρινο Balenciaga maxi σατέν φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με τις πιο εντυπωσιακές thigh-high boots, φουλ στο γκλίτερ, του ίδιου οίκου! Αξίας $4.000, για την ιστορία! Οι μπότες!

Διάβασε επίσης: Η Michelle Obama με το πιο ανατρεπτικό λουκ που έχουμε δει [photos]

Όσο για το εξίσου εντυπωσιακό φόρεμα; Πρόκειται για ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνεται στα σχέδια του οίκου Balenciaga για την ερχόμενη άνοιξη, όμως δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο εμπόριο.

Υπομονή, λοιπόν.