Τρία σύνολα –μαζί με ένα κολάν έκπληξη- πρόλαβε να φορέσει η Melania Trump σε 3ωρο ταξίδι στο Ιράκ [photos]

31.12.2018
Τρία σύνολα –μαζί με ένα κολάν έκπληξη- πρόλαβε να φορέσει η Melania Trump σε 3ωρο ταξίδι στο Ιράκ [photos]
H εμφάνιση πιουσχολιάστηκε πολύ.

Είναι γεγονός ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές εμφανίσεις. Πριν από λίγες ημέρες συνόδευσε τον Πρόεδρο Donald Trump σε επίσκεψη-έκπληξη στο Ιράκ, μετά την κριτική που δέχτηκε για το γεγονός ότι ο Τrump ήταν ο πρώτος πρόεδρος που δεν επισκέφτηκε σε περίοδο Χριστουγέννων τα αμερικανικά στρατεύματα που βρίσκονται εκεί, από το 2002.

Διάβασε επίσης: Melania Trump: Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στόλισε και έκανε τον Λευκό Οίκο... κόκκινο [photos & video]

Οι δυο τους πέρασαν τρεις ώρες στο Ιράκ, πριν συνεχίσουν για τη Γερμανία και στη συνέχεια επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, η Melania φόρεσε τρία διαφορετικά σύνολα.

Ενώ βρισκόταν στο Ιράκ, η Μελάνια φόρεσε για την πρώτη της εμφάνιση ένα μπουφάν Victoria Beckham, ένα τζιν J Brand και μποτάκια Timberland.

Στην αεροπορική βάση Ramstein της Γερμανίας, επέλεξε ένα μαύρο bomber μπουφάν και πράσινο παντελόνι.

Αλλά άφησε το καλύτερο για το τέλος: Kατά την αποβίβαση της από το Προεδρικό αεροπλάνο Air Force One στην Joint Base Andrews στο τέλος του ταξιδιού, εμφανίστηκε με ένα πράσινο παλτό και ... με ένα κολάν παντελόνι που δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς φορούσε, καθώς ήταν σχεδόν το ίδιο χρώμα με το δέρμα της. Βέβαια όπως φαίνεται στο βίντεο διακρίνεται το ύφασμα που κάνει ζάρες στα γόνατα καθώς περπατάει.

Κολάν σαν αυτά δεν θα έκαναν εντύπωση αν τα φορούσε μια γυναίκα της διπλανής πόρτας– έτσι κι αλλιώς τα δερμάτινα κολάν και παντελόνια είναι πολύ στη μόδα. Αλλά μάλλον το 2018 ήταν μια περίεργη χρονιά για τη Melania και τη ντουλάπα της. Τον Ιούνιο, η Μelania έγινε πρωτοσέλιδο καθώς φωτογραφήθηκε να φορά ένα χακί Zara τζάκετ με στάμπα που έγραφε "I really don't care. Do U?" (Πραγματικά δεν με απασχολεί. Eσένα;)

Η επιλογή του ρούχου έγινε την ώρα που η Πρώτη Κυρία επιβιβάζονταν στο αεροπλάνο για να επισκεφθεί ένα κέντρο κράτησης με παιδιά μεταναστών στο Τέξας και ενώ η απόφαση του Trump να χωρίσει παιδιά από τους γονείς τους, είχε εξοργίσει όλο τον πλανήτη.

Η απάντηση της ήταν: «Επιθυμώ οι άνθρωποι να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνω, όχι σε αυτό που φοράω».

Αλλά οι άνθρωποι επιθυμούν να επικεντρώνονται στα ρούχα που φοράει η Melania. Τι να κάνει και αυτή;

Νικολέτα Μακρή