Τι σχέση έχουν τα Τρία Μικρά Γουρουνάκια με τη Gucci; [photos]

14.01.2019
Τι σχέση έχουν τα Τρία Μικρά Γουρουνάκια με τη Gucci; [photos]
Μικροί πρωταγωνιστές μιας μεγάλης καμπάνιας...

Φαίνεται ότι δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα γλυκά ζώα που πρωταγωνιστούν στις εκστρατείες της Gucci και προφανώς ούτε ο Alessandro Michele. Αυτή τη φορά, μπορεί ο πολυτελής οίκος να άφησε απ’έξω τον διάσημο τραγουδιστή Harry Styles που πρωταγωνιστούσε μαζί τους σε προηγούμεη καμπάνια, αλλά τα χαριτωμένα γουρουνάκια επέστρεψαν για να κλέψουν την παράσταση για άλλη μια φορά.

Εν όψει της κινεζικής Πρωτοχρονιάς στις 5 Φεβρουαρίου, η Gucci κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια συλλογή πορτοφολιών. Εφόσον αυτό το έτος σηματοδοτεί το έτος του Χοίρου, ήταν αναμενόμενο ότι η νέα καμπάνια θα είναι γεμάτη με τα χαριτωμένα, ροζ πλάσματα.

Διάβασε επίσης: Γάμος 2019 - 10 τάσεις που αξίζει να εντάξεις στην ξεχωριστή σας ημέρα!

Τραβηγμένες στο Μανχάταν από τον Frank Lebon, οι εικόνες δείχνουν τα γουρουνάκια (μαζί με τους ανθρώπινους συντρόφους τους) να ζουν μια πολύ Gossip Girl ζωή. Χαλαρώνοντας στο Central Park, ξυπνώντας μπροστά από πορτοφόλια της Gucci και μένοντας σε ένα σπίτι με πολυτελείς πολυελαίους. Σίγουρα όλα αυτά τα πράγματα δεν θα τα βρείτε να τα κάνουν συνηθισμένα γουρουνάκια, αλλά στην τελική αυτά είναι Gucci γουρουνάκια.

Διάβασε και αυτό: Μεταξωτό Μαντήλι: 5 τρόποι να το φορέσεις και φέτος

Η συλλογή των 35 κομματιών καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σου. Από τα ζεστά πλεκτά και τις πολύχρωμες γυναικείες πιτζάμες μέχρι τα κορυφαία σακίδια Gucci, αυτή η συλλογή θα σε ξετρελάνει. Το καλύτερο μέρος, όμως, είναι το μοτίβο Three Little Pigs του Walt Disney, το οποίο μπορείς να το βρεις σε μπλουζάκια και τσάντες.

Διάβασε επίσης: Ποια Meghan και ποιο πρωτόκολλο; 3 φορές που η Kate φόρεσε σκούρο βερνίκι στα νύχια και δεν το καταλάβαμε [photos]

Μια από τις εικόνες που ξεχωρίζουν από την καμπάνια είναι ένα κομμάτι που αναγράφει τη φράση «Πιστεύετε στις συνεργασίες μεταξύ νεκρών μόδιστρων και ζωντανών σχεδιαστών»; Ενώ η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να είναι αμφισβητήσιμη, η συνεργασία μεταξύ των χαριτωμένων ζώων και των ζωντανών σχεδιαστών είναι σίγουρα γεγονός και δεν αποκλείεται να τη ξαναδούμε.