Η Meghan Markle στην πιο "προχωρημένη" εμφάνισή της μέχρι τώρα, ντύθηκε... Diana [photos]

14.01.2019
Η Meghan Markle στην πιο "προχωρημένη" εμφάνισή της μέχρι τώρα, ντύθηκε... Diana [photos]
Έδωσε χρώμα στον μουντό χειμώνα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας δούκισσας του Sussex συζητήθηκε πολύ. Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, η Meghan Markle στην πρώτη τους κοινή "υποχρέωση" για το 2019, που τους βρήκε στο Birkenhead.

Διάβασε επίσης: Η Meghan αναλαμβάνει έναν ρόλο που είχε η βασίλισσα εδώ και 45 χρόνια - Η σημασία της κίνησης

Η μέρα γεμάτη, ξεκίνησε από το πρωί με τα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλακέτας του ποιητή Wilfred Owen και συνεχίστηκε με αλλεπάλληλες συναντήσεις με διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Αφήνοντας στην άκρη τα σκούρα και μουντά χρώματα με τα οποία την έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, η 37χρονη δούκισσα επέλεξε τον πιο "προχωρημένο" συνδυασμό στα ρούχα της, που, όπως φαίνεται, μόνο τυχαίος δεν ήταν.

Η Meghan έλαμψε μέσα στο πολύχρωμο και πολύ μοντέρνο outfit της που αποτελούταν από ένα μωβ midi φόρεμα της φίρμας Babaton by Aritizia και ένα κατακκόκινο παλτό Sentaler συνδυασμένα με το ίδιο χρώμα Stuart Weitzman γόβες και μια τσάντα Gabriela Hearst σε καφέ χρώμα -την οποία έχει και σε πράσινο χρώμα, έτσι για την ιστορία. [κάνε κλικ στο βελάκι επάνω στη φωτογραφία για να δεις και τις υπόλοιπες εικόνες από την εμφάνιση του ζεύγους]

Έλα όμως που στους πιο προσεκτικούς η εμφάνιση αυτή κάτι θύμιζε. Και ορθώς κάτι θύμιζε. Ο έντονος αυτός συνδυασμός ήταν ένας από τους αγαπημένους της πριγκίπισσας Diana, η οποία έγραψε τη δική της ιστορία στη royal μόδα -και όχι μόνο.

Ιδού και οι αποδείξεις...