Louis Vuitton: Ξαφνιάζουν οι πρωταγωνιστές της νέας collection της διάσημης φίρμας

22.01.2019
Louis Vuitton: Ξαφνιάζουν οι πρωταγωνιστές της νέας collection της διάσημης φίρμας
Ο σχεδιαστής μόδας Virgil Abloh είναι ο υπεύθυνος για την επίδειξη AW19 της Louis Vuitton και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο μέρος της καμπάνιας του για τoν γαλλικό οίκο.

Αποφεύγοντας τα συνηθισμένα μοντέλα, ο Abloh επιστράτευσε ένα αγόρι τριών χρονών με το όνομα Alieyth. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Inez & Vinoodh, το νεαρό αγόρι εμφανίζεται με μάλλινο πουλόβερ Wizard of Oz από τη συλλογή SS19. Επίσης, εμφανίζονται σε άλλα σημεία της καμπάνιας, ο 7χρονος ηθοποιός Leo James Davis και ο 16χρονος Luke Prael.

Διάβασε επίσης: Η Carrie Bradshaw επιστρέφει! Για το Sex and the City ή για κάτι άλλο;

«Με την καμπάνια, ήθελα να κάνω κάτι που είναι παγκόσμιo και ανθρώπινο στην ουσία του. Περιεκτική και πυκνή, κάτι που έχει βαρύτητα», δήλωσε ο Abloh στο WWD. «Αποφάσισα να εστιάσω την καμπάνια στην παιδική ηλικία και όχι στα ρούχα των ανδρών. Τι δημιουργεί τους άνδρες; Τα διαφορετικά στάδια στη ζωή κάποιου, από τη βρεφική ηλικία μέχρι τον έφηβο, τον νέο ενήλικα και τον ενήλικα», πρόσθεσε.

Δες και αυτό: Στέφανος Τσιτσιπάς: To φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του Έλληνα "θεού" που μας οδήγησε στον 7o ουρανό!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός από τις φωτογραφίες των Inez & Vinoodh, θα κυκλοφορήσουν δύο επιπλέον μέρη της καμπάνιας τους επόμενους μήνες. Την 1η Φεβρουαρίου, ο Αλγερινός multimedia artist Mohamed Bourouissa θα παρουσιάσει την προσφορά του, η οποία θα περιλαμβάνει τους νεαρούς Alton Mason, Blondey McCoy, Steve Lacy, Bakar και Octavian. Έπειτα, θα έρθει η σειρά του Ολλανδού καλλιτέχνη Raimond Wouda που θα παρουσιαστεί στις 22 Μαρτίου και θα απαρτίζεται από ομάδες μαθητών.