Το νέο επαγγελματικό βήμα της Victoria Beckham έχει μεγάλο ενδιαφέρον

24.01.2019
Το νέο επαγγελματικό βήμα της Victoria Beckham έχει μεγάλο ενδιαφέρον
Υπογράφει τη νέα unisex συλλογή της Reebok

Είναι γνωστό στο χώρο της μόδας ότι η Victoria Beckham διατηρεί μια μακροχρόνια συνεργασία με την Reebok, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σχέση τους προχώρησε ένα βήμα παραπέρα μέσω μιας ολοκληρωμένης αθλητικής συλλογής από κομψά, μοντέρνα και λαμπερά κομμάτια. Η συνεργασία περιλαμβάνει τα πάντα, από φανταστικά αθλητικά σουτιέν και γυαλιστερά φούτερ με κουκούλα έως trendy sneakers και αθλητικές κάλτσες.

Διάβασε επίσης: Η Victoria Beckham ξεκινάει κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς -Έτσι το ανακοίνωσε

Όπως εξήγησε η σχεδιάστρια στο δελτίο τύπου, «κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται και να αλλάζει για τη βέλτιστη προπόνηση, αλλά ήταν επίσης σημαντικό ότι δημιούργησα κάτι που είναι μπροστά στην μόδα και μπορεί να συνδυαστεί απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα. Αυτά τα κομμάτια μπορείτε να τα φορέσετε από το γυμναστήριο, στο γραφείο μέχρι και στο σχολείο».

Το πιο ενδιαφέρον στη συλλογή, της οποίας τα κομμάτια κοστίζουν από 30 δολάρια και πάνω, είναι ότι είναι unisex! «Η ιδέα πίσω από αυτή τη συλλογή ήταν να αναμειχθεί o χαλαρός τρόπος του streetwear με την τεχνική απόδοση των αθλητικών ειδών, διατηρώντας παράλληλα την μίνιμαλ αισθητική της φίρμας μου - ενσωματώνοντας unisex κομμάτια που ήταν το κλειδί για μένα κατά την δημιουργία της συλλογής», δήλωσε η Victoria.

Διάβασε και αυτό: Victoria Beckham: Το ένα πράγμα που τρώει κάθε μέρα για τέλεια επιδερμίδα