Λανσάρει και ο Justin Bieber σειρά με δικά του ρούχα - Μόνο που...

01.02.2019
Λανσάρει και ο Justin Bieber σειρά με δικά του ρούχα - Μόνο που...
... τα περισσότερα είναι μπεζ και οι τιμές τους τσουχτερές!

Ενώ περιμένεις τη Rihanna να λανσάρει τη δικιά της πολυτελή σειρά ρούχων, τσουπ(!) έρχεται ο Justin Bieber και κυκλοφορεί τη δική του. Τι να κάνουμε όμως, αυτά έχει η ζωή! Ο Biebs μόλις λάνσαρε το Drew House, με ένα πολύ, πολύ μπεζ χρώμα για skatewear.

Σύμφωνα με το site της φίρμας, το «Drew House είναι ένα μέρος όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Ντύσου σαν να μην σε ενδιαφέρει. Έλα, χαλάρωσε και αντίο». Nαι, πράγματι το γράφει αυτό. Η συλλογή που κάνει το ντεμπούτο της παρουσιάζει το «skatewear-meets-streetwear» καθώς ο Bieber είναι λάτρης του skate, σε μια παλέτα που είναι ως επί το πλείστον μπεζ. Κάποια από τα μπλουζάκια έχουν στάμπα με το σύνθημα «DREW» (το μεσαίο όνομα του Bieber) και ένα smiley.

Διάβασε επίσης: Justin Bieber - Hailey Baldwin: Να γιατί έβαλαν τα κλάματα στη μέση του δρόμου

Κάθε προϊόν στην ιστοσελίδα συνοδεύεται από ένα μικρό αστείο σχόλιο. Για παράδειγμα για ένα παντελόνι κοτλέ γράφει «τέλειο για να κάνετε πράγματα που θα κάνατε κανονικά ενώ θα φορούσατε παντελόνια» ή για ένα ζιβάγκο «Iδανικό για οικογενειακές φωτογραφίες, οπότε πάρε και στον μπαμπά σου ένα».

Παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί του τραγουδιστή, περίμεναν με ανυπομονησία τη σειρά ρούχων του, που είναι Unisex, για την ιστορία, από τότε που κυκλοφόρησε η φίρμα Drew House, κάποιοι στο Twitter άρχισαν να διαμαρτύρονται για τις τιμές.

Ακόμη κι έτσι όμως, αν μπει κανείς στο site της φίρμας θα δει ότι σχεδόν όλα τα κομμάτια είνα sold out αυτή τη στιγμή. Ξεπούλησε ο Justin!!!