Ντυμένη στα κόκκινα η Kate για τα γενέθλια της μητέρας της [photos]

03.02.2019
Ντυμένη στα κόκκινα η Kate για τα γενέθλια της μητέρας της [photos]
Το πάρτι δόθηκε στο σπίτι της αδελφής της, Pippa Middleton.

Παραδοσιακά οι Middletons γιορτάζουν τα γενέθλια της "αρχηγού" της οικογένειας πολύ ιδιωτικά. 64 ετών έγινε φέτος στις 31 Ιανουαρίου η Carole Middleton και, φαίνεται, πως το πάρτι για τα φετινά της γενέθλια ανέλαβε η μικρή της κόρη.

Έξω από το σπίτι της Pippa και του συζύγου της, James Matthews εθεάθη το πρωί ο πατέρας της, Μichael Middleton να φτάνει με μια αγκαλιά λουλούδια και το βράδυ, να καταφθάνει η Kate, ντυμένη στα κόκκινα.

Διάβασε επίσης: Carole Middleton: Η μητέρα της Kate δίνει την πρώτη της συνέντευξη ever και δεν "μασά" τα λόγια της

Ανεπίσημη η εμφάνιση της δούκισσας του Cambridge, που απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι φορώντας το Alexander McQueen κατακόκκινο φόρεμα με το οποίο την είχαμε δει τον Ιούλιο του 2017 σε επίσημη εκδήλωση [η φωτογραφία επάνω είναι από εκείνη την εκδήλωση], ένα παλτό Ida Sjöstedt και κόκκινες Gianvito Rossi γόβες.

Διάβασε και αυτό: Κόκκινο φόρεμα: 12 διάσημες εμφανίσεις για να εμπνευστείς [photos]

Ιδού και οι εικόνες από όπου, βέβαια, λείπουν τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της οικογένειάς της. Ίσως ο William και τα παιδιά να έφτασαν με άλλον τρόπο στο σπίτι της θείας Pippa στο Τσέλσι, ίσως να μην παραβρέθηκαν καν. Τελικά, μερικές ιδιωτικές βραδιές των εστεμμένων μένουν... ιδιωτικές!