Λευκή οπτασία η Penelope Cruz στην πασαρέλα του οίκου Chanel

06.03.2019
Λευκή οπτασία η Penelope Cruz στην πασαρέλα του οίκου Chanel
Την τελευταία μέρα της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, η βιομηχανία της μόδας αποχαιρέτησε τον θρυλικό σχεδιαστή Karl Lagerfeld, καθώς ο οίκος Chanel παρουσίασε την τελευταία συλλογή του την Τρίτη το πρωί. Όπως πάντα, η παράσταση ήταν ένα θέαμα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αν και η επίδειξη μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019-2020, πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, το σκηνικό που είχε στηθεί για τις ανάγκες του σόου παρέπεμπε αλλού. Ο οίκος Chanel αυτή τη φορά παρουσίασε τη συλλογή του μέσα μια χιονισμένη γερμανική πόλη με καμινάδες που κάπνιζαν. Ανάμεσα στα αγαπημένα μοντέλα του Lagerfeld, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου, ήταν οι Cara Delevingne, Mariacarla Boscono, Kaia Gerber (η κόρη της Cindy Crawford) και η ηθοποιός Penelope Cruz.. Ναι αλήθεια!

Στο βίντεο η Penelope Cruz εμφανίζεται με ένα ολόλευκο τοπ με φρου φρου αποτελούμενο από δαντέλα και μια χνουδωτή φούστα και πλατφόρμες. Μια λευκή οπτασία στην κυριολεξία που κρατούσε ένα μόνο λευκό τριαντάφυλλο για τον αγαπημένο της φίλο, Κarl. Πραγματικά εκθαμβωτική! Η Cruz δεν είναι ξένη στο χώρο της μόδας και ιδιαίτερα στον πολυτελή οίκο Chanel: η Cruz εμφανίζεται στην καμπάνια Cruise 2019, όπως παρουσιάστηκε από τoν σχεδιαστή που έφυγε από τη ζωή ενώ παλαιότερα υποδύθηκε τη Donatella Versace, στο American Crime Story: Versace.

Διάβασε επίσης: Η Penelope Cruz με τρία χιλιόμετρα... πόδι; Κι όμως! [photo]

Επίσης εκεί ήταν η Kristen Stewart φορώντας ένα πλεκτό διπλό κομμάτι CC, η Janelle Monae, η Marion Cotillard, η Clemence Poesy, καθώς και η Naomi Campbell, φορώντας ένα χρυσό καπέλο Chanel και αντίστοιχες μπότες.

Το σόου ξεκίνησε με ένα λεπτό σιγής στη μνήμη του Lagerfeld, ο οποίος ήταν επικεφαλής του οίκου από το 1983. Προφανώς υπήρξε πολλή συγκίνηση και αμέτρητα δάκρυα, καθώς η προσφορά του απίστευτου σχεδιαστή και οι επιπτώσεις της απώλειας του στο χώρο της μόδας είναι αρκετά δύσκολο να κατανοηθούν.