Η Rihanna γράφει ιστορία και στη μόδα: Ετοιμάζει δικό της οίκο σε συνεργασία με ένα πολύ "βαρύ" όνομα

14.05.2019
Η Rihanna γράφει ιστορία και στη μόδα: Ετοιμάζει δικό της οίκο σε συνεργασία με ένα πολύ "βαρύ" όνομα
Και ναι τα νέα είναι επίσημα! Η 30χρονη μουσικός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό της πολυτελές brand!

Σύμφωνα με το Business of Fashion, η Rihanna, που εκτός των άλλων βρίσκεται και από τα Savage x Fenty Lingerie, Fenty Beauty και Fenty x Puma athleisure, συνεργάστηκε με την LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton για να ξεκινήσει έναν oίκο μόδας.

Η Rihanna θα είναι η πρώτη γυναίκα -και δη μαύρη γυναίκα- που θα λανσάρει νέο brand για τον LVMH, το οποίο μάλιστα θα είναι το πρώτο από το 1987 που την ίδρυσε ο Christian Lacroix

Η Rihanna μίλησε για το συναρπαστικό αυτό νέο εγχείρημα μαζί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της LVMH Bernard Arnault σε μια δήλωση στην οποία είπε: «Το να σχεδιάζουμε μια σειρά όπως αυτή με τη LVMH είναι μια εξαιρετικά ξεχωριστή στιγμή για εμάς. Ο κ. Arnault μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξω έναν οίκο μόδας στον τομέα της πολυτελούς ένδυσης, χωρίς καλλιτεχνικά όρια. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ έναν καλύτερο συνεργάτη, τόσο δημιουργικά όσο και επιχειρηματικά και είμαι έτοιμη να δει ο κόσμος τι έχουμε χτίσει μαζί».

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν για τις επιχειρήσεις της Rihanna στον κόσμο της μόδας, όταν «συνελήφθη» να φορά ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Fenty πριν από λίγους μήνες. Η Rihanna θα παρουσιάσει την πρώτη συλλογή τoυ brand της αργότερα μέσα σε αυτό το μήνα στο Παρίσι όπου αναμένεται να ξεπουλήσει..

Για την ιστορία η Moët Hennessy Louis Vuitton ιδρύθηκε το 1987 και είναι διεθνώς η μεγαλύτερη επιχείρηση στην κατασκευή και διανομή επωνύμων ειδών πολυτελείας με τα προϊόντα της να φέρνουν εισπράξεις 15,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Το όνομα προέρχεται από τον πολυτελή οίκο Louis Vuitton και τα οινοποιεία Hennessy και Moët et Chandon.