Η Gigi Hadid αποκτά κλώνους στη νέα καμπάνια της Burberry

15.05.2019
Η Gigi Hadid αποκτά κλώνους στη νέα καμπάνια της Burberry
Αφού έκανε το ντεμπούτο της για τη Burberry την περασμένη σεζόν, η Gigi Hadid δέχτηκε πρόταση από τον σχεδιαστή μόδας Riccardo Tisci για να παρουσιάσει την πρώτη της καμπάνια για τον πολυτελή οίκο.

Eκτός από τη συλλογή AW19 στην οποία συμμετείχε προηγουμένως το διάσημο μοντέλο - η νέα καμπάνια θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος – η Hadid πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή Monogram Collection, την πρώτη που σχεδίασε o Tisci για τον οίκο. «Ήθελα να συνεργαστώ με την Gigi από πολύ καιρό πριν, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να περιμένω τη σωστή στιγμή και το σωστό πρότζεκτ», λέει ο Tisci στο WWD. «Έχω τόσο πολύ αγάπη και σεβασμό για όλη την οικογένειά της, οπότε αισθάνθηκα πολύ εξοικειωμένος δουλεύοντας σε μια τόσο ξεχωριστή πρώτη καμπάνια».

Μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του Nick Knight, το μοντέλο εμφανίζεται σόλο στην καμπάνια, αν και πιθανότατα στις φωτογραφίες να δείτε πολλές Gigi Hadid αφού υποδύεται πολλούς χαρακτήρες τους οποίους ο Tisci φαντάζεται να συνθέτουν την οικογένεια Burberry: η κυρία, ο κύριος, το αγόρι και το κορίτσι. «Έβαλε τόση ενέργεια και πάθος στο έργο και μετασχημάτισε τον έναν χαρακτήρα μετά τον άλλο με τέτοια απρόσκοπτη αποφασιστικότητα», εξηγεί o Tisci. «Αυτό είναι που κάνει την Gigi ένα από τα λίγα κορίτσια που ορίζουν αυτή τη δεκαετία».

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια με το μονόγραμμα του διάσημου οίκου, νάιλον παλτό, μεταξωτά παντελόνια, μπλουζάκια ακόμη και ένα χαλάκι για γιόγκα.