Κit-flop: Οι κομψές σαγιονάρες αποκτούν τακούνι και γίνονται trend από τις celebrities

20.06.2019
Κit-flop: Οι κομψές σαγιονάρες αποκτούν τακούνι και γίνονται trend από τις celebrities
Ή αλλιώς... η "εκδίκηση" της σαγιονάρας!

Oι σαγιονάρες είχαν κάτι αναγεννησιακό μέχρι πρόσφατα. Αφού έφυγαν από τη μόδα πριν από μερικά χρόνια, ξαφνικά εντοπίστηκαν στις πασαρέλες των Michael Kors, Marc Jacobs και Fenty Puma στις κολεξιόν για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2018, πριν βρεθούν στα πόδια των πιο κομψών γυναικών του κόσμου το περασμένο καλοκαίρι, συνδυασμένες με φούστες και θηλυκά φορέματα.

Διάβασε επίσης: Πριγκίπισσα Diana: 10 μαθήματα στυλ που μας έδωσε με τις εμφανίσεις της [photos]

Και τώρα, φαίνεται ότι το ξεχωριστό αυτό στυλ θα είναι για μια ακόμη χρονιά στη μόδα, αν και αυτή τη φορά, υπάρχει μια σημαντική αλλαγή. Τα flip flop έγιναν kit-flop καθώς απέκτησαν ένα μικρό τακούνι!

Το συγκεκριμένο στυλ το είδαμε φορεμένο πρώτα στις Kim Kardashian West και Kendall Jenner (σε ποιες άλλες;), οι οποίες βέβαια τα έκαναν τρεντ.

Aπό τότε, το Instagram γέμισε με κομψές γυναίκες που δοκιμάζουν αυτό το στυλ και σιγά σιγά ίσως μας πείσουν να φορέσουμε και εμείς αυτές τις σαγιονάρες με το τακούνι. Αισθάνεσαι να μπαίνεις σε πειρασμό; Δες πώς μπορείς να τις φορέσεις.

Διάβασε και αυτό: 5 tips για ντύσιμο με στυλ για τις γυναίκες πάνω από 50

Εάν θέλεις να περπατάς και να κάνεις τα κεφάλια να γυρίζουν με τα παπούτσια σου, τότε επίλεξε αποχρώσεις στα χρώματα του neon ή επένδυσε σε ένα highlighter τακούνι (είναι το τακούνι-μαρκαδόρος τύπου stabilo). Ένας ιδανικός συνδυασμός με ντύσιμο σε ουδέτερους τόνους (το μπεζ είναι πολύ στη μόδα να ξέρεις), καθώς η ζωντάνια του παπουτσιού θα δώσει στο σύνολο σου ένα φωτεινό χρώμα.

Εάν είσαι πιο πολύ του casual look αλλά θέλεις να κάνεις statement, τα παστέλ kit-flops φαίνονται εξίσου κομψά. Ψάξε για κάποιο ζευγάρι με ανάγλυφο τακούνι για να κάνεις αίσθηση με την εμφάνισή σου.

Θέλεις να είσαι λίγο πιο διακριτική με την επιλογή των σανδαλιών σου; Τότε επίλεξε ένα κλασικό μαύρο ζευγάρι.

Αυτά θα είναι υπέροχα για ένα casual ντύσιμο όπως τζιν και λευκό μπλουζάκι ή με ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα.

Τέλος αν θέλεις να έχουν λεπτό λουράκι από το πάνω μέρος είναι καθαρά θέμα γούστου. Εμείς απλά πιστεύουμε ότι το λεπτό λουράκι δείχνει πιο σικ στο πόδι.. Συμφωνείς;