Η Sarah Jessica Parker εξηγεί πρώτη φορά την πιο "παράξενη" εμφάνιση της Carrie Bradshaw [photos]

27.06.2019
Η Sarah Jessica Parker εξηγεί πρώτη φορά την πιο "παράξενη" εμφάνιση της Carrie Bradshaw [photos]
Τόσα χρόνια μετά μαθαίνουμε γιατί η Carrie είχε φορέσει σανδάλια διαφορετικού χρώματος στα πόδια της σε ΑΥΤΗ την εμφάνιση.

Το απόλυτο Style Icon χωρίς αμφιβολία, η Carrie Bradshaw και η ηθοποιός που την ενσάρκωσε, βεβαίως βεβαίως.

Τα διάσημα outfits της θρυλικής πρωταγωνίστριας του "Sex And The City" έχουν αφήσει εποχή. Ένα από αυτά, όμως είχε αφήσει και... ερωτηματικά.

Ο κόσμος είχε μέχρι και σήμερα απορία αναφορικά με το γιατί η Carrie είχε εμφανιστεί κάποια στιγμή, φορώντας διαφορετικά σανδάλια στα πόδια της. Τη θυμάσαι την εμφάνιση αυτή; Ιδού:

Σε λογαριασμό αφιερωμένο στα outfits που φορέθηκαν συνολικά στη δημοφική τηλεοπτική σειρά, αναρτήθηκε πρόσφατα θέμα σχετικά με αυτή την εμφάνιση που είχε προακαλέσει αίσθηση.

Διαχειριστές και χρήστες εξέφρασαν την απορία σχετικά με το "γιατί συνέβη κάτι τέτοιο" και η Sarah Jessica Parker επέλεξε να δώσει την επίσημη απάντηση, "ελπίζοντας ότι θα εγκρίνεται και από τη θρυλική Patrizia Field", όπως γράφει χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη θρυλική -όντως- στυλίστρια της σειράς.

Είχαμε δύο ζευγάρια σανδάλια που νομίζω ήταν Christian Louboutin. Η Pat κι εγώ αποφασίσαμε να φορέσω ένα από το καθένα. Ίσως γιατί ήταν τόσο νόστιμα και τα δυο χρώματα και ερχόταν σε απόλυτη αρμονία με το φόρεμα που φορούσα

Τόσο απλή η απάντηση, λοιπόν. Έτσι εξηγείται!