Η Celine Dion φόρεσε ένα αντίγραφο του διάσημου κολιέ του Τιτανικού που δεν χρειάζεται μια περιουσία για να αποκτήσεις

07.07.2019
Η Celine Dion φόρεσε ένα αντίγραφο του διάσημου κολιέ του Τιτανικού που δεν χρειάζεται μια περιουσία για να αποκτήσεις

Η πανάκριβη γκαρνταρόμπα της Celine Dion έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας, μετά τις εμφανίσεις της πρώτα με ένα κομμάτι Chanel και μετά με το φόρεμα της Alexandre Vauthier.

Αλλά το πιο πρόσφατο σύνολό της είναι θα λέγαμε πρωτοποριακό. Η τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On» έκανε ένα ενδυματολογικό αφιέρωμα στην ταινία «Τιτανικός» με μια ρέπλικα του διάσημου κολιέ «Heart of the Ocean».

Πριν λίγες μέρες, η Dion εθεάθη στο Παρίσι φορώντας ένα διακριτικό σύνολο που απαρτιζόταν από ένα οversized, Vetements blazer και μια μαύρη μίνι φούστα.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια εμπλούτισε το σύνολο με ένα αντίγραφο του ζαφειρένιου κολιέ που φορούσε η Rose DeWitt Bukater (την οποία υποδύθηκε η Kate Winslet) στην βραβευμένη ταινία.

Το κόσμημα που ανήκει στη συλλογή Vetements, Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 είναι εμπνευσμένο από την ταινία Τιτανικός που άφησε εποχή στα ' 90s.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Dion τιμά την ταινία, καθώς το 1998 εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου με ένα ακόμα αντίγραφο του ιστορικού κολιέ.

Το κομμάτι ξαναδημιουργήθηκε από τους κοσμηματοπώλες του Λονδίνου, Asprey & Garrard, για τη συγκεκριμένη βραδιά και αποτελούνταν από ένα ζαφείρι 170 καρατίων και 104 διαμάντια.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει την ευρωπαϊκή περιοδεία της οπότε αναμένουμε και άλλες μοδάτες εμφανίσεις της!