Τα στυλιστικά λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις πριν τα 30

11.07.2019
Τα στυλιστικά λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις πριν τα 30
Εσύ πόσα από αυτά κάνεις ακόμα;

Μπορεί τα 30 να φαίνονται μια πολύ τρομακτική ηλικία σε αρκετές γυναίκες, όμως στην ουσία, οι αριθμοί δεν έχουν και τόση σημασία. Μπορείς να φοράς πάντα αυτό που θέλεις, αρκεί να νιώθεις άνετα.

Δες και αυτό: 5 ξεχωριστά αξεσουάρ μαλλιών που αξίζει να έχεις για το καλοκαίρι [photos]

Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι στιλιστικοί κανόνες που θα κάνουν την εμφάνισή σου πιο ελκυστική για όλους τους σωστούς λόγους. Δες παρακάτω όσα πρέπει να κάνεις αλλά και όσα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις πριν φτάσεις στα 30 σου χρόνια:

Όσα πρέπει να σταματήσεις:

- Να ξοδεύεις τεράστια ποσά για να γεμίσεις τη ντουλάπα σου με τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν.

- Να γεμίζεις την κοσμηματοθήκη σου με αμέτρητα faux αξεσουάρ, τα οποία μάλλον θα καταλήξεις να πετάξεις καθώς μετά από λίγο καιρό χάνουν τη μεταλλική τους λάμψη.

Αυτό το είδες; Κit-flop: Οι κομψές σαγιονάρες αποκτούν τακούνι και γίνονται trend από τις celebrities

- Να μπερδεύεις το πολύ αποκαλυπτικό με το σέξι. Θέλοντας να εντυπωσιάσεις, φοράς υπερβολικά "ανοιχτά" ρούχα ξεχνώντας ότι το πιο σημαντικό πάντα είναι η ισορροπία.

- Να φοράς λάθος γιατί πιστεύεις ότι ένα πιο μεγάλο ρούχο θα κρύψει κάθε ατέλεια, ή ένα πιο μικρό μπορεί να κολακεύει περισσότερο τις καμπύλες σου.

- Να εμπνέεσαι από bloggers και influencers πολύ μικρότερες σε ηλικία, απλά και μόνο επειδή βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Διάβασε επίσης: #summerdress: 10 ιδέες για τα πιο μοδάτα καλοκαιρινά φορέματα [photos]

Όσα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις:

- Να επιλέγεις κομμάτια που πραγματικά σου ταιριάζουν, άσχετα από το αν ανήκουν στις νεότερες τάσεις.

- Να επενδύσεις σε αληθινά, διαχρονικά κοσμήματα που, ανεξάρτητα από την τιμή (δεν είναι αναγκαίο να είναι ακριβά) αναβαθμίζουν το look σου.

- Να ακολουθείς ενδυματολογικές προτάσεις των πιο μεγάλων σε ηλικία fashion icons που είναι πιο συνειδητοποιημένες και επιπλέον έχουν πλήρη επίγνωση σχετικά με το τις τους ταιριάζει και τι όχι.