Γ. Γερολυμάτος: "Είχα χιλιάδες γυναίκες στη ζωή μου"!

30.03.2011
Απέχοντας χρόνια από τις πίστες, αποφάσισε να επιστρέψει στο παρκέ του «Dancing with the stars». Ο Γιώργος Γερολυμάτος μιλάει για τους συμπαίκτες του, τις γυναίκες της ζωής του και τη σημερινή κατάσταση στη δισκογραφία.

Απέχοντας χρόνια από τις πίστες, αποφάσισε να επιστρέψει στο παρκέ του «Dancing with the stars». Ο Γιώργος Γερολυμάτος μιλάει για τους συμπαίκτες του, τις γυναίκες της ζωής του και τη σημερινή κατάσταση στη δισκογραφία

Πως προέκυψε η πρόταση για το «Dancing with the stars»;

Με πήραν από την παραγωγή και με ρώτησαν αν θα ήθελα να συμμετέχω. Αποδέχθηκα αμέσως. Ηταν πολύ τιμητικό για μένα. Είπα στον εαυτό μου: «Γιατί όχι περνώντας τα χρόνια να κάνεις κάτι που δεν το έχεις ξανακάνει;».

Σας στεναχώρησε η βαθμολογία του πρώτου live;

Καθόλου. Αλλωστε, το είχαν πει ότι η πρώτη βαθμολογία θα είναι αυστηρή. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για μένα, όπως δεν θα σημαίνει 100% και στη συνέχεια γιατί περιμένουμε και τον κόσμο να ψηφίσει. Εγώ δεν πήγα στο «Dancing» για να εντυπωσιάσω με τις χορευτικές μου ικανότητες. Είναι κάτι που το κάνω για πρώτη φορά. Τραγουδιστής γεννήθηκα και τραγουδιστής θα πεθάνω.

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο πιο αυστηρός από τους τρεις κριτές. Πώς εισπράξατε την κριτική του;

Καλοπροαίρετα. Το να με προειδοποιεί «Γιώργο δούλεψε και προσπάθησε λιγάκι παραπάνω» είναι για καλό μου και όχι για κακό μου. Εκανα μια προσπάθεια, αλλά δεν χόρεψα τέλεια.

Πώς σας φαίνεται ο Γιάννης Λάτσιος σε ρόλο κριτή;

Εχει μεγάλη πείρα στην τηλεόραση και είναι χαμηλών τόνων. Μου είναι πολύ συμπαθής.

Θέλω να μου δώσετε ένα κλίμα από τα παρασκήνια.

Εχουμε γίνει φίλοι, υπάρχει ευγενής άμιλλα, αλλά ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Υπάρχουν και κάποιοι πιο απρόσιτοι, που δεν κάνουν παρέα με όλους. Για τον Μαρτάκη δεν πίστευα ότι είναι τόσο καλό και συμπαθητικό παιδί. Καταπληκτικός είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, που πειράζει τους πάντες, πολύ απλή κοπέλα είναι η Χρουσαλά. Η Μελέτη δεν παίζεται, το ίδιο και η Καλογρίδη. Η Αγγελική Ηλιάδη τουλάχιστον στο πρώτο live δεν έκανε παρέα με πολύ κόσμο. Ηταν πιο απόμακρη.

Εσείς βγάλατε χρήματα από τη νύχτα; Και πώς τα διαχειριστήκατε;

Είχα την προνοητικότητα να έχω μια «καβάτζα» στην άκρη για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Αντιμετωπίζω την τωρινή κατάσταση όχι αγχωμένα αλλά με ένα μικρό χαμόγελο. Οταν βγάζεις για χρόνια κάποια χρήματα και τα τρως ή τα επενδύεις λανθασμένα, το πληρώνεις κάποια στιγμή.

Από τους νέους συναδέλφους σας, ξεχωρίζετε κάποιον;

Τον Γιάννη Πλούταρχο. Ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για σχόλια. Πολύ συμπαθής μου είναι και ο Βέρτης. Ο Αντώνης Ρέμος είναι σπουδαίος τραγουδιστής. Στους showmen, ο καλύτερος είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Παντρευτήκατε πρώτη φορά πολύ μικρός, στα είκοσί σας. Εχετε μετανιώσει γι’ αυτή την επιλογή;

Δεν μετανιώνεις ειδικά όταν έχεις κάνει και παιδί. Η γυναίκα μου ήταν μεγαλύτερή μου και χωρίσαμε πολιτισμένα.

Διαφορά ηλικίας έχετε και με τη δεύτερή σας σύζυγο, που είναι μικρότερη.

Ναι και μάλιστα πρόσφατα αποκτήσαμε ένα μωράκι. Εχω και δύο εγγονάκια από τον γιο μου από τον πρώτο μου γάμο.

Διατηρείτε πολύ καλά την εξωτερική σας εμφάνιση. Κάνετε κάτι γι’ αυτό;

Γυμνάζομαι καθημερινά στο σπίτι. Προσπαθώ να κάνω υγιεινή διατροφή και αποφεύγω τα πολλά λιπαρά. Επίσης, όταν έχω χρόνο κοιμάμαι από πολύ νωρίς. Εχω ζήσει στη ζωή μου πολύ ωραία και νιώθω επιβεβαιωμένος σε πολλά πράγματα. Δεν έχω λόγο να ξενυχτάω ή να τρέχω με τους celebrities δεξιά και αριστερά για να φωτογραφηθώ. Και ωραίος υπήρξα και χιλιάδες γυναίκες είχα στη ζωή μου. Να κάνω τώρα τον μπεμπέκο; Γι’ αυτό πήγα και στο «Dancing». Είμαι το παλιό καλό κρασί του «Dancing with the stars». Ολοι οι άλλοι είναι πιτσιρίκια μπροστά μου. Τολμάω και κάνω πράγματα που μπορούν να τα κάνουν κυρίως νεότεροι άντρες.

Who is who

Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στις αρχές τις δεκαετίας του 1970, όταν πήγαινε ακόμα σχολείο, σαν ντράμερ τραγουδιστης των FORMOST και IDOLS, πολύ γνωστά συγκροτήματα της εποχής.

Σε ηλικία 20 ετών ηχογραφεί τον πρώτο του δίσκο σε μουσική Γιάννη Γλέζου και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Έχει πει τραγούδια πολλών μεγάλων συνθετών όπως οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Γιώργος Κατσαρός, Γιάννης Σπανός, Απόστολος Καλδάρας, Χρήστος Νικολόπουλος και άλλοι.

Έχει 20 προσωπικά άλμπουμ, 7 χρυσούς δίσκους και 1 πλατινένιο.

Του Αλέξη Μίχα