3 γάμοι των 5 εκατ.$ για την Καρντάσιαν

08.06.2011
Όχι έναν, όχι δύο αλλά τρεις γάμους σχεδιάζει να κάνει η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) εκτινάσσοντας τον προϋπολογισμό του μυστηρίου στα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Όχι έναν, όχι δύο αλλά τρεις γάμους σχεδιάζει να κάνει η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) εκτινάσσοντας τον προϋπολογισμό του μυστηρίου στα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Η σταρ της τηλεόρασης και ο μπασκετμπολίστας της καρδιάς της Κρις Χάμφρις (Kris Humphries) σχεδιάζουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο ενώ η αδερφής της νύφης Κλόε (Khloé), αστειεύτηκε λέγοντας πως ο γάμος της Κιμ θα είναι τόσο χλιδάτος που θα ζηλέψει και το πριγκιπικό ζευγάρι της Αγγλίας.

Όπως φαίνεται για την 30χρονη κοπέλα, τα λεφτά δεν αποτελούν πρόβλημα και για το λόγο αυτό σκοπεύει να πραγματοποιήσει 3 παρακαλώ γαμήλιες τελετές. Οι τρεις γάμοι θα λάβουν χώρα στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι με 300 καλεσμένους σε κάθε μία. Το ζευγάρι θα μετακινείται σε κάθε μέρος με μισθωμένο ιδιωτικό τζετ.

Σύμφωνα με το περιοδικό "National Enquirer", η μετακίνηση και μόνο του 26χρονου Κρις και της Κιμ θα στοιχίσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ άλλα τόσα θα στοιχίσει το φαγητό, ξεχωριστά από το κρασί, τη σαμπάνιες και τα λικέρ που θα αγοραστούν από την Ιταλία και τη Γαλλία και θα φτάσουν τα 500.000 δολάρια.

Άλλη πηγή αναφέρει πως το ψυχαγωγικό κομμάτι θα φτάσει τα 250.000 δολάρια ενώ οι γαμήλιες τούρτες θα επενδυθούν με φύλλο χρυσού 14 καρατίων και θα φτάσουν τα 250.000 δολάρια. Άλλο ένα εκατομμύριο, υπολογίζεται να πάρει ο διοργανωτής των τελετών, τα λουλούδια και ο στολισμός γενικότερα.

Φυσικά, η Καρντάσιαν έχει ήδη επιλέξει το νυφικό της που αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια μζί με τα φορέματα των παρανύμφων.

Η μητέρα της Κιμ, Κρις Τζένερ (Kris Jenner)φαίνεται να είναι ικανοποιημένη με το μπάτζετ του γάμου αφού θέλει η ημέρα εκείνη (ημέρες μήπως να πούμε) να είναι τέλεια για την κόρη της ενώ έχει ήδη προτείνει να γίνει ένα ριάλιτι σόου για τη ζωή της Κιμ με τον Κρις μετά το γάμο τους.

Πάντως, πάνω στη χαρά της, η νυφούλα Καρντάσιαν δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και όπως φημολογείται το ζευγάρι θα υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο για να τακτοποιήσουν όλα τα οικονομικά ζητήματα που αφορούν στις περιουσίες τους προτού ενωθούν ενώπιον Θεού και εφορίας.

Σύμφωνα με το "TMZ", τόσο η Κιμ, όσο και ο Κρις έχουν συμφωνήσει πως το συμβόλαιο είναι πολύ έξυπνη και εξυπηρετική λύση αφού και οι δύο θέλουν να διασφαλίσουν τα εισοδήματά τους.

Η Κιμ φαίνεται πως βγάζει, ούτε λίγο, ούτε πολύ περί τα 35 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τις διάφορες δραστηριότητές της που περιλάμβάνουν αρώματα, dvd γυμναστικής, ρούχα και εμφανίσεις.

Από την άλλη, ο 26χρονος μπασκετμπολίστας, βγάζει 3,2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από το συμβόλαιό του με τη ομάδα μπάσκετ "New York Net" ενώ είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων στη Μινεσότα ανεβάζοντας τα εισοδήματά του σε 8 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καρντάσιαν και ο αγαπημένος της Κρις αρραβωνιάστηκαν πριν δύο εβδομάδες περίπου, όταν εκείνος της; έκανε πρόταση- έκπληξη ενώ το δαχτυλίδι του αρραβώνα της κόστισε περί τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Κατερίνα Πατούλια