Κι όλο... φουσκώνει η Πέγκυ Ζήνα!

08.06.2011
Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Πέγκυ Ζήνα, η οποία περιμένει πώς και πώς την ώρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Σε τρεις μήνες η αοιδός και ο Γιώργος Λύρας θα υποδεχτούν

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Πέγκυ Ζήνα, η οποία περιμένει πώς και πώς την ώρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Σε τρεις μήνες η αοιδός και ο Γιώργος Λύρας θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, αφού η Πέγκυ είναι στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης.

Μάλιστα, τα σημάδια είναι πλέον ορατά, με την κοιλίτσα της να έχει φουσκώσει. Το ζευγάρι αποφεύγει τις πολλές μετακινήσεις και κυρίως τις δημόσιες εμφανίσεις, θέλοντας να βιώσουν την περίοδο αυτή όσο πιο... μοναχικά και ήρεμα. Εξάλλου, είχαμε να δούμε την Ζήνα από την τελευταία της εμφάνιση στην πρεμιέρα του Greek Idol.

Αλλά ο φακός κατάφερε και την «ξετρύπωσε» σε μία απόδραση εκείνης και του Λύρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού με το σκάφος τους. Λόγω εγκυμοσύνης, το ζευγάρι αποφάσισε φέτος να κάνει μίνι και κοντινές αποδράσεις. Και με αφορμή την τέταρτη επέτειο γάμου τους, είπαν να ταξιδέψουν μέχρι τα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπου ανενόχλητοι έκαναν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια.