Ντίαζ & Α-Ροντ ψάχνουν ερωτική φωλιά

08.06.2011
Τέλος στις φήμες περί χωρισμό φαίνεται πως βάζει η Κάμερον Ντίαζ αφού εθεάθη να ψάχνει ερωτική φωλίτσα παρέα με τον μπειζμπολίστα της καρδιάς της Άλεξ Ροντρίγκεζ (Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez).

Τέλος στις φήμες περί χωρισμό φαίνεται πως βάζει η Κάμερον Ντίαζ αφού εθεάθη να ψάχνει ερωτική φωλίτσα παρέα με τον μπειζμπολίστα της καρδιάς της Άλεξ Ροντρίγκεζ (Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez).

Η φήμη που ξεκίνησε από το μπλογκ του διάσημου κουτσομπόλη Περέζ Χίλτον (Perez Hilton) φαίνεται πως πέφτει στο κενό αφού η 38χρονη ηθοποιός και 35χρονος Α-Ροντ βρέθηκαν σε περιοχή του Μαϊάμι όπως σύμφωνα με την "Daily Mail", ο Ροντρίγκεζ σχεδιάζει να χτίσει εκεί χλιδάτη κατοικία.

Το δήθεν χωρισμένο ζευγάρι επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό τζετ του άσσου του μπέιζμπολ με προορισμό το Μαϊάμι και οι δυο τους χαμογελούσαν και έδειχναν ευτυχισμένοι. Πηγές ανέφεραν πως λίγο πριν επιβιβαστούν στο τζετ, απολάμβαναν τη βόλτα τους πίνοντας καφέ, πιασμένοι χεράκι- χεράκι.

Τις προηγούμενες ημέρες, το ζευγάρι έκανε κι άλλες κοινές δημόσιες εμφανίσεις όπως εκείνη στο δυτικό Χόλιγουντ, στο after party των "MTV Movie Awards" ενώ οι Ντίαζ και Ροντρίγκεζ είχαν περάσει ένα ρομαντικό διήμερο στο Λς Άντζελες όπου η Κάμερον βρέθηκε για να λανσάρει τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο "Bad Teacher". Στο εν λόγω φιλμ η Κάμερον συμπρωταγωνιστεί με τον πρώην αγαπημένο της Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Η Ντίαζ που βγαίνει με τον Ροντρίγκεζ περίπου ένα χρόνο τώρα, είχε δηλώσει πως δεν βιάζεται να παντρευτεί, χαρακτηρίζοντας παλιές παραδόσεις τέτοιου είδους κινήσεις ενώ σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα "News Of The World" είχε τονίσει πως λατρεύει το σεξ:

"Το σεξ είναι το αγαπημένο μου άθλημα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανέβει η διάθεσή μου. Πάντα έχω όρεξη για σεξ"!

Αλήθεια ή ψέματα τα του χωρισμού, η 38χρονη Ντίαζ ξέρει πως έχει ένα καλό φίλο στο πλευρό της, όσο διάστημα θα διαρκέσουν τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στο Λονδίνο.

Ο καλός φίλος δεν είναι άλλος από τον πρίγκιπα Χάρι με τον οποίο συναντήθηκε τυχαία σε ένα γυμναστήριο του Λονδίνου που λειτουργεί μόνο με πριβέ μέλη στο Νότιο Κέσιγκντον. Όπως αναφέρει το Cover Media, ο 26χρονος Χάρι πήγε και συστήθηκε μόνος του στην εντυπωσιακή ηθοποιό και κανόνισαν να ακολουθούν κοινά ωράρια γυμναστικής.

Πάντως, τη συνδρομή της Ντίαζ στο πριβέ γυμναστήριο, κανόνισαν οι παραγωγοί της νέας της ταινίας στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Κόλιν Φερθ. Η ετήσια συνδρομή στο εν λόγω γυμναστήριο κοστίζει πάνω από 3.500 βρετανικές λίρες, οπότε η Κάμερον δεν γνώριζε για την παρουσία του πρίγκιπα εξ' αρχής.

Ντίαζ και Χάρι, γνωρίστηκαν πριν 16 ημέρες και πολλές φορές κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Ο Χάρι έχει μάλιστα προκαλέσει την 38χρονη ηθοποιό να παραβγούνε σε αγώνα ενός χιλιομέτρου στον διάδρομο τον οποίο κέρδισε τελικά η ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Κατερίνα Πατούλια