Κοινές εμφανίσεις Παπαβασιλείου - Σρόιτερ. Τυχαίες; Χμ...

08.06.2011
Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που η ντυμένη Έλενα Παπαβασιλείου πόζαρε για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού, «σκίζοντας» τα ρούχα της ότι αυτή την περίοδο είναι μόνη σαν το λεμόνι. Και ότι τα δημοσιεύματα

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που η ντυμένη Έλενα Παπαβασιλείου πόζαρε για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού, «σκίζοντας» τα ρούχα της ότι αυτή την περίοδο είναι μόνη σαν το λεμόνι. Και ότι τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ερωτευμένη, είναι απλά φήμες... Λόγο να μην την πιστέψουμε δεν έχουμε, αλλά κάποιες τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις με το συνάδελφό της (και ομοκάναλο) Αντώνη Σρότερ λίγο μας μπερδεύουν.

Βλέπεις, το προηγούμενο διάστημα τα δημοσιεύματα ήθελαν Παπαβασιλείου και Σρόιτερ να είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφοι, παρόλο που ο φακός δεν τους είχε απαθανατίσει μαζί. Αν και η παρουσιάστρια του Alpha διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε σχέση με τον παρουσιαστή του δελτίου. Ωστόσο, οι δυο τους πριν λίγες μέρες βρέθηκαν μαζί και μάλιστα κάθισαν δίπλα δίπλα στο νέο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, όπου είχαν πάει τα τηλεοπτικά πρόσωπα του Alpha για τις ανάγκες του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής «Botrini’ s Project».

Στην παρέα τους ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου. Κι εντάξει, εδώ λέμε να μη φανούμε καχύποπτοι, διότι μπορεί και να έτυχε να καθίσουν δίπλα δίπλα. Το Σάββατο, όμως, (που σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ) διασκέδασαν μαζί στον Sakis Ρουβά πόσο τυχαίο μπορεί να είναι; Από τη στιγμή, δε που οι φήμες περί σχέσης ακόμη κυκλοφορούν. Και κυρίως, από τη στιγμή που και σε αυτή την έξοδο η Κατερίνα Καινούργιου ήταν στην παρέα τους.... Γιατί, μπορεί εύλογα κάποιος να πει ότι... στους δύο τρίτος δε χωρεί εκτός κι αν είναι το... φανάρι! Ίδωμεν!