Γιατί χτύπησε γυναίκα ο Μπεγνής;

09.06.2011
Το ομολογώ. Τον βλέπω έτσι γλυκούλη, ήρεμο κι ευγενικό που με τίποτε δεν του το είχα ότι θα σήκωνε χέρι σε γυναίκα. Κι, όμως, ο Μέμος Μπεγνής το έχει κάνει. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο «Πρωινό mou» χαστούκισε γυναίκα

Το ομολογώ. Τον βλέπω έτσι γλυκούλη, ήρεμο κι ευγενικό που με τίποτε δεν του το είχα ότι θα σήκωνε χέρι σε γυναίκα. Κι, όμως, ο Μέμος Μπεγνής το έχει κάνει. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο «Πρωινό mou» χαστούκισε γυναίκα, όταν του είπε ότι τον έχει απατήσει.

Γενικά, έχει υπάρξει σε ήρεμες αλλά και σε άγριες σχέσεις και περιέγραψε ένα σκηνικό που πλακώθηκε με μία πρώην του. «Έχω υπάρξει με μία κοπέλα που έχουμε πλακωθεί. Έπεσε ένα χαστούκι, της έδωσα εγώ, μου ξαναέδωσε και στο τέλος γίναμε μπίλιες» αποκάλυψε ο Μπεγνής που κοίτα να δεις, μας προέκυψε… Μιχάλης Ζαμπίδης.

Πάντως, στις σχέσεις του ζητά το πάθος, αλλά και την ηρεμία, ενώ αν μία γυναίκα θέλει να τον κρατήσει (εκτός από τα χέρια της που θα πρέπει να τα κρατάει κοντά) δεν θα πρέπει να τον ζηλεύει. Έχει θέμα με τη ζήλεια κι αν δει ότι γίνεται πιεστική, παίρνει το καπελάκι του και φεύγει. Α, επίσης, αν τον γνωρίσει αυτή την περίοδο, ούτε κατά διάνοια μην της περάσουν από το μυαλό γάμοι και παιδιά. Δεν είναι ακόμη έτοιμος. Και μπορεί να είναι 36 χρονών, ο ίδιος όμως νιώθει 22….