Σκάνδαλο με χορεύτρια του Dancing with the stars;

09.06.2011
Τέσσερις μέρες απέμειναν για τον τελικό του Dancing with the stars κι ένα σκάνδαλο φαίνεται ότι είναι έτοιμο να σκάσει και να ταράξει την ηρεμία του φιλανθρωπικού (κατά τα άλλα) show. Δεν πέρασε

Τέσσερις μέρες απέμειναν για τον τελικό του Dancing with the stars κι ένα σκάνδαλο φαίνεται ότι είναι έτοιμο να σκάσει και να ταράξει την ηρεμία του φιλανθρωπικού (κατά τα άλλα) show. Δεν πέρασε μία μέρα από όταν μάθαμε ότι η ντάμα του Γιώργου Χρανιώτη δεν θα χορέψει στον τελικό και ο ηθοποιός θα «δανειστεί» τη ντάμα του Τρύφωνα Σαμαρά και τώρα μαθαίνουμε ότι εκείνη είχε άγνοια για το θέμα. Μάλιστα, η ίδια το έμαθε από το Star, όταν πήγαν να τη βρουν.

Η Τζένη Νικολέντζου αποκάλυψε στο δελτίο του καναλιού ότι από την παραγωγή της είπαν ότι ο Χρανιώτης δεν θα μπορέσει να χορέψει στον τελικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ούτε για Κλώντια Άννα της είπαν, ούτε τίποτε. Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε πως θέλει να χορέψει και δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στον τελικό. Και καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η όλη ιστορία είναι περίεργη. Ειδικά, από τη στιγμή που η ντάμα του Σαμαρά επιβεβαίωσε ότι πράγματι την Κυριακή θα χορέψει ΚΑΙ με τον Χρανιώτη.

Εύλογα, λοιπόν, δημιουργείται η απορία, γιατί να της πουν αυτή τη δικαιολογία και κυρίως, γιατί την «κόβουν» με αυτό τον τρόπο από τον τελικό. Το μυαλό πολλών, δηλαδή όλων, πήγε ευθύς αμέσως στην κόντρα της με τον Φωκά Ευαγγελινό και το λεκτικό επεισόδιο με σπόντες και υπονοούμενα που είχαν τη βραδιά που αποχώρησε ο Χρανιωτης.

Τότε, η ντάμα του είχε αντιδράσει με άκομψο τρόπο απέναντι στην κριτική του Φωκά, ενώ την επόμενη μέρα στην πάλαι ποτέ εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου, ο ηθοποιός φανερά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά της, την είχε «αδειάσει» λέγοντας ότι εκείνος δε θα μιλούσε έτσι.

Και το ερώτημα λοιπόν εδώ είναι, τι κρύβει το παρασκήνιο. Ήταν ο Φωκάς Ευαγγελινός εκείνος που έβαλε «εμπάργκο» στην εμφάνιση της; Ήταν ο Χρανιώτης; Ή ακόμη και η παραγωγή; Πού θα πάει, θα το μάθουμε σύντομα… Πάντως, το παιγνίδι απέκτησε και πάλι ενδιαφέρον. Γιατί, η ανδρική υπόθεση του τελικού με Μαρτάκη και Αγγέλου είναι σχεδόν αδιάφορη σε ίντριγκες…