Χώρισαν Λαγούτης - Παπουτσάκη: Άλλος για την βάρκα;;;

06.02.2012
Το ταξίδι του Πέτρου Λαγούτη και της Κατερίνας Παπουτσάκη έφτασε στο τέλος του. Οι δύο συνταξιδιώτες έφτασαν στον... κοντινό τους προορισμό και πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους. Κι αν δεν κατάλαβες

Το ταξίδι του Πέτρου Λαγούτη και της Κατερίνας Παπουτσάκη έφτασε στο τέλος του. Οι δύο συνταξιδιώτες έφτασαν στον... κοντινό τους προορισμό και πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους. Κι αν δεν κατάλαβες τι εννοεί η... ποιήτρια, σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι το νεόκοπο και πολύ-κυνηγημένο ζεύγος χώρισε! Ναι, Παπουτσάκη και Λαγούτης δεν είναι πια μαζί κα την αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος!

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσα από το Πρωινό ΑΝΤ1 με τις... ευλογίες του ηθοποιού, ο οποίος του έκανε την αποκάλυψη το βράδυ της Κυριακής. Οι δύο άνδρες μίλησαν για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και ο Λαγούτης, δηλωμένος Παοκτσής προφανώς εκτός από τον πόνο της ομάδας του, είπε και τον πόνο της... Κατερίνας!

Πρόσεξε τι συμβαίνει στην περίπτωσή τους. Ο Λαγούτης είχε δηλώσει ότι κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και αυτές μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τουλάχιστον, οι μεγάλης διάρκειας έρωτες που είχε στη ζωή του. Στην περίπτωση της Παπουτσάκη, όμως, θέλεις... πολλά δάχτυλα για να τις μετρήσεις και φευ για τον ηθοποιό, μόλις έσπασε η «παράδοση». Φαίνεται, ότι υπερίσχυσε το... σερί του Κατερινιού. Έτσι, θα κάνει ο καθένας μόνος του το «ταξίδι», αλλά επειδή είναι φρίκη η μοναξιά, ας φωνάξουμε όλοι μαζί (έτσι για την θετική ενέργεια)... «άλλος για την βάρκααα»

Πάντως, ο Λαγούτης πριν λίγες μέρες στο Πρωινό ΑΝΤ1 είχε αφήσει υπονοούμενα ότι δεν είναι πλέον μαζί με την Παπουτσάκη. Ενώ, όπως είπε ο Φερεντίνος, ο χωρισμός τους ητο πολιτισμένος, χωρίς εντάσεις και τσακωμούς.