Κοκκίνου: «Δεν με αφήνουν να χαρώ τον έρωτα μου»

06.02.2012
Έχει και η Έλλη Κοκκίνου και τα βάσανά της και πλερώνει το τίμημα της δημοσιότητας. Η αοιδός μίλησε στη Real news και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο δεν μπορεί να πει ότι είναι ευτυχισμένη

Έχει και η Έλλη Κοκκίνου και τα βάσανά της και πλερώνει το τίμημα της δημοσιότητας. Η αοιδός μίλησε στη Real news και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο δεν μπορεί να πει ότι είναι ευτυχισμένη, ενώ παραδέχτηκε ότι η δημοσιότητα δεν την αφήνει να χαρεί τον έρωτά της.

«Όταν κάποιος είναι αναγνωρίσιμος, θα πρέπει να δεχτεί το αντίτιμο της επωνυμίας του. Το έχω δεχτεί. Στα δυσάρεστα σε πειράζει, στα ευχάριστα δεν σε πειράζει τόσο, αν και θέλεις διακριτικότητα, την οποία δεν μπορείς να έχεις» λέει και συνεχίζει: «Κοστίζει όλο αυτό. Κοστίζει να μην μπορείς να χαρείς έναν νέο έρωτα , να μην χαίρεσαι προσωπικές σου στιγμές στο δρόμο. Κοστίζει να μην είσαι τόσο αυθόρμητος».

Η Κοκκίνου αποκάλυψε επίσης ότι έφτασε στο σημείο να σβήσει φωτογραφίες από το κινητό μιας κυρίας, η οποία την φωτογράφιζε με το παιδί της. «Το ενοχλητικό είναι αυτό που κάνει ο κόσμος . Ο φωτογράφος κάνει τη δουλειά του. Θεωρώ όμως μεγάλη ασέβεια όταν το κάνει ο κόσμος, χωρίς ίχνος διακριτικότητας. Είναι παραβίαση της προσωπικής ζωής και έλλειψη παιδείας. Έχω σβήσει φωτογραφίες από μια κυρία, η οποία με φωτογράφισε με το παιδί μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.