Πιτ: "Εγώ ξεκίνησα τον πόλεμο με τον Κλούνεϊ"

06.02.2012
Το "θεματάκι" που υπάρχει ανάμεσα στους δύο διάσημους γόηδες –και αθεράπευτους πλακατζήδες- του Χόλιγουντ είναι γνωστό. Τώρα μαθαίνουμε, όμως, ποιος το ξεκίνησε.

Λίγες μέρες αφού άνοιξε το στοματάκι του και μίλησε για τη στιγμή που άλλαξε τη ζωή του –όταν δηλαδή γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)- ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν η… "αρχή του κακού" τον καιρό που γύριζαν την ταινία "Οcean’s Eleven" στην Ιταλία.

Όπως ομολόγησε ο ίδιος ο 48χρονος σταρ στην τηλεοπτική εκπομπή "Inside the Actors Studio" του καναλιού Bravo, η όλη ιστορία ξεκίνησε κάπως έτσι: "Έστειλα ένα μήνυμα σε όλα τα μέλη του συνεργείου στα ιταλικά που έλεγε, 'Αγαπητό συνεργείο: Ευχόμαστε να έχετε ένα υπέροχο γύρισμα. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πολύ αγχωμένος για τον δύσκολο ρόλο του και ζητά να προσπαθήσετε να μην τον διακόπτετε, ούτε να τον κοιτάτε στα μάτια. Αν χρειαστεί να του απευθύνετε τον λόγο, μην τον αποκαλέσετε κ. Κλούνεϊ, αλλά μόνο 'Ντάνιελ' ή 'Μίστερ Όσιαν'". (σ.σ. ο ρόλος του Κλούνεϊ στην ταινία "Οcean’s Eleven", της οποίας το τρέιλερ μπορείτε να θυμηθείτε στο βίντεο που ακολουθεί).

Ωστόσο, και ο 50χρονος γόης το ξέρει καλά το παιχνίδι και προειδοποιεί –μέσα από δική του συνέντευξη- ότι ετοιμάζει "κάτι πολύ μεγάλο" για τον κολλητό του.

"Ετοιμάζω κάτι πολύ μεγάλο για τον Μπραντ. Τόσο μεγάλο που μπορεί να τελειώσει και την καριέρα του", ενημερώνει-απειλεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ συμπληρώνοντας ότι το οργανώνει σαν αντεπίθεση σε κάτι που του είχε κάνει εκείνος παλιότερα, εδώ και δύο χρόνια!

Οι δύο άντρες, οι οποίοι έχουν αμφότεροι ψηφιστεί δις ως "πιο σέξι άντρες της χρονιάς" έχουν μεγάλη προϊστορία μαζί καθώς μετά τη γνωριμία τους στο σετ της ταινίας "Ocean's Eleven" έγιναν καλύτεροι φίλοι και φέτος βρίσκονται αντιμέτωποι στις υποψηφιότητες για σχεδόν όλα τα βραβεία με τον Τζορτζ Κλούνεϊ να κερδίζει προς το παρόν. Αναμένονται τα Όσκαρ…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα